SHIBANI!

.
.
.IMG_3911-5

.IMG_3925


.

Testar min nya vårjacka idag! Liite kallt att ha den ute men snart så:) Jackan är i lite ”bombermodell” med ärmar i skinnoch jag längtar tills att det blir rejält med plus så den kan användas på riktigt. Sååååå snygg.

.

.

.IMG_3809-3 .
.

En dagens…

.

.
IMG_3769-5

.
.

Som egentligen inte är en riktig dagens alltså:) Idag har jag på mig allt ovan utom jackan (har en mysig kofta + jacka istället för det är brrr, iskallt och blåsigt i Småstaden idag) Vill ni veta var allt kommer ifrån kanske? Så klaaart att ni vill:) Jackan heter Shibani och den har jag hittat hos Factory Malmö (jag har strl 36), tröjan som också är ny har jag hittat hos Isa Couture (har strl S)  och byxorna minns jag inte faktiskt… Men allt är från märket By Malene Birger iaf:)

.

.

.

Tjinegling snyggos!

.

.

.

.

Här har vi en busy mama som är på språng och ska alldeles snart iväg till dagis och hämta Beabus och sen en tur Apoteket och bunkra allt som finns i förkylningsväg för H har tyvärr blivit krasslig. Och ni vet när männen är förkylda, oh my, då är de v e r k l i g e n det:) Solen strålar här över vår stad och fast det är kyligt så känns det riktigt vårigt och härligt. Gud vad man känner att man saknat solen när den äääntligen kikar fram inte sant? Så börjar minsann både snödroppar och krokusar titta fram här på vår gård också och det är ju ett säkert tecken på att vi snart har vår på riktigt. Ljuvliga tanke:)

.

.

.

Ha det nu så f a b till vi ses igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

55 kommentarer till “SHIBANI!

  1. Ja vad ska man säga? du är fantastisk vacker, stilren och kan verkligen det här med stil. Kan väl säga i ärlighetens namn ”man vill va som du, gå som du, se ut som du” Kram på dig;))))))

  2. Ser att andra redan frågat, men vad har du på läpparna kvinna?! SÅ snyggt! Tappar alldeles fokus på kläderna, vill ha!

    1. Visst är den underbar men eftersom jag nyss betalade 6000:- sek för en vinterjacka så tänker jag inte köpa en vårjacka för lika mycket. Men snygg är den!

  3. Har nyligen hittat till din underbara blogg, och har alltså massa härlig läsning i arkivet framför mig! 🙂 Och så undrar jag var du har köpt er sänglampa, den vita med ganska lång ”arm” eller vad man ska kalla det. Så himla snygg! Ha det fint!

  4. Snälla jag vill också veta vad du använder på läpparna? Du ser fantastisk ut 🙂 Är du bara så himla snyggt solbränd eller vad har du hittat för mirakelprodukt som gör att du ser så toppenfräsch ut? Stort tack för din underbara blogg!
    Kramar från Majsan

  5. Men Gud så fin du är, du ser så pigg och fräsch ut 🙂 vad har du för färg på läpparna??? Så himla fin färg kram janina

  6. Wow så snyggt!! Byxorna såg jättefina ut! Då förstår jag om du är busy med en sjuk man hemma..haha! Det gäller att passa och pyssla om lite extra då;) Kram fredrika

  7. Oj så många läsare som vill ha likadant läppstift som Petra!!
    Jag trodde att det var absolut förbjudet att härma Petra…. 😉

  8. Hej, du är alltid så snygg i håret och jag vill uppdatera i samma stuk som du (har samma längd). Men nu till frågan: har du naturligt självfall eller är ditt också spikrakt (som mitt?).

  9. Ang läppglanset i gårdagens kommentarsfält står det att det är Bare minerals, kolla där. Vet dock inte om det är samma som idag:)) Jättesnygg outfit!!! Kram Lotta

  10. Läppglansen är fantastisk snygg 🙂 Jackan o T-shirten likaså, för det är väl en T-shirt ? Synd att det var dyrare än vår årsved till huset..hi hi 🙂

  11. Men Gud så snygg du är människa! 😉 Blir superinspirerad!! Håret! Läppglanset! Kläderna! Älskar allt! SNYGGO!! 🙂

  12. Fräscht och jäkligt snyggt, du klär i det mesta verkar det som.!Måste bara fråga varför du ofta talar om vilken storlek du har på dina kläder, det spelar väl mindre roll? Det är ju dessutom helt ointressant om jag själv ska köpa en jacka som du har, då jag aldrig har träffat dig och inte kan jämföra mig med din kroppsstorlek…? Ser att många frågar dig vilken storlek du har och förstår inte varför? Puss å kram!

    1. Anna; jag tror att hon skriver stl. just för att så många frågar. Man kan uppskatta att man är lik ngn i kroppen och det kan ge en hint av om det kommer att passa denne eller inte 🙂
      Petra, shait vilken vacker bild 🙂
      Jag vill motsatt från de andra veta vad du har för rouge och foundation/puder? Ser så himla frisk och fräsch ut 🙂
      Kram Åsa

      1. Jackan görs ju t.ex. i strl 34-44 och man kan passa lika väl i denna jacka oavsett om man kan komma in i ministorleken 34 eller om man drar 44 !!!!

        1. Kan bara säga att ja uppskattade att få stl utskriven. Jag uppskattar att jag är i samma stl som P och undrade just vilken stl hon hade och tyckte det var toppen att hon redan skrivit det precis när jag tänkte skriva och fråga-)

          1. Maria – jag förstår ändå inte varför det är viktigt med storleken på Petras kläder…hur kan du ”uppskatta” att du har samma storlek som Petra? Det är ju helt omöjligt, såvida ni inte träffats. Och ganska ointressant för den delen. Även om man är en 44 kan man väl vara snygg i ett plagg som Petra bär på bild? Puss å kram på er!

          2. Anna: man kan få en uppfattning om huruvida klädesplagget är stort eller litet i storleken. Jag uppskattar att jag är lite större än Petra över rumpan (det är inte ett dugg omöjligt att uppskatta, faktiskt). Storlekarna skiljer sig ju mellan olika varumärken och även modeller.
            Köper Petra ett par byxor som sitter bra på henne i storlek 36 behöver jag mest troligt en 38 om jag vill beställa samma modell. Har hon 38 behöver jag troligtvis 40.
            Sedan är självklart en större tjej jättefin i samma jacka som Petra visar fast i en större storlek, men det är ju inte därför man frågar efter storleken.

  13. Wow vilken snygg jacka, passar dig perfekt. Läppstiftet är pricken över i:et. Gillar verkligen din blogg vackra bilder och en inspirerande stil. Kram från Angelica

  14. Kanske dags för ett inlägg med hudvård/makeuptips?
    Vi verkar vara många som känner oss vinterglåmiga och behöver peppas?!

  15. Allt är ju så snyggt så att man svimmar!!!!!! Looken, håret, sminket!! Nu vill vi veta! Hur gör du…Tack!

  16. Jättesnygg är du!
    Vore kul om du svarade på ( alla) frågor du fått om läppglanset. Otroligt fin färg!
    Kan behövas i detta ruskväder. Kram

  17. Å är tydligen inte ensam om att bli sugen på ditt läppstift!! Du ser fantastiskt ut! Antar att vi är många som längtar efter lite färg i våra liv just nu! 😉 Kram

  18. Hej! Jag är också nyfiken på läppglanset!! Snälla svara, var kommer det ifrån?
    Kram Anna

  19. Ja, nu är det dax för lite Restylanefillers, Botox, hårförlängning och en spraytan känner jag. Detta är INTE ironiskt utan jag tänker verkligen göra det, känner mig rätt vintertrist. Kram! =)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg