VASALOPPSSÖNDAG & SNYGGSNEAKERS

.
.
.
.IMG_5149-2

.

.

Mina nya coola vårsneakers från Philippe Model med helrätt vintagelook! Franska, lyxiga och handgjorda i sk low runnermodel blir de finfina på de soliga och grusiga vårgatorna snart:) Fann dem hos Biskopsgården.

 

.

.

.

Heeeej Söndag!

.

.

.

.

Idag går det inte att undgå att det är Vasaloppssöndag. Inte hemma hos oss iaf;) Och varje gång det är Vasalopp så är det ju ett toksäkert tecken på att det inte är såå himla långt kvar till riktig vår nu och det är ju faktiskt mars. V å r månaden mars, ljuvliga tanke. För visst tooklängtar man efter lite sol och värme nu bloggisar?:)

.

.

Denna söndag står bla att åka och shoppa en sk Smart-tv schemat. Vi har inte haft en tv i sovrummet på flera år men nu är det alltså dags för det igen och det är ju faktiskt riktigt mysigt att ex ligga i sängen hela la familia och titta på morgontv eller att se en mysig serie nedbäddad innan man ska somna:) Fast jag är faktiskt lite kluven till tv i just sovrum, mysig som sagt men det är ju inte så särksilt snyggt med tvapparater överallt (Nu har vi tv i Lolo´s, Trulles och i tvrummet) och jag vill ju också att sovrummet bara ska vara en sval viloplats och inte ännu en tvplats….Ja vi får se hur länge den får stanna denna gång helt enkelt:)

.

.

.

 

IMG_5151-2


.
.

Vårens trender är ju bla tropisk, glamrockig, etnisk, pastellig och sportig. Både baseballjacka och retrosneakers är sånt som kommer vara riktigt ”hett inom det sportiga” våren 2014 har jag läst i modemagasinen (och jag gillar personligen verkligen sånt som både är snyggt och skönt på fötterna:)

.

.

.

.

Vad gör ni idag då mina fina läsare? Ser ni också på massa skidåkare i Dalarna? Berätta gärna!:)

.

.

.

.

Återkommer snart med en liten finfin rabattkod till er, en som många av er nog inte vill missa….

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “VASALOPPSSÖNDAG & SNYGGSNEAKERS

  1. Åh, shit vad dyra! Nästan 2000 kr för dom!? Här är ett mycket bra tips (om du tillåter;) till dina läsare: Klassiska sneakers från New Balance, ca 800 kr, finns hos Wakaku, Zalando t ex i massa snygga färger! =)

  2. Så fine sko!! De blir bra til våren!!! 🙂 Hvilket merke er det på de røde skoene Trulle hadde på ig-bildet fra spa?? Hadde blitt kjempeglad for svar!! Ha en fortsatt fin dag!! Klem Siv

  3. Jätte fina sneakers. Synd att de inte hade mera storlekar att välja imellan.
    Idag blir en relax dag och sen en härlig film på kvällen. 😉

  4. Haha, du är rolig du! 2000 kr för ett par sneakers som redan ser utslitna ut! Kejsarens nya kläder får en helt ny innebörd 🙂

  5. Mannen i huset skulle nog gärna ha tv i sovrummet, men jag vägrar. Vill ha ett rum som bara är för vila, läsa böcker, etc, ja gå ner i varv helt enkelt. Jag har dessutom supersvårt att somna om det inte är helt mörkt och tyst i rummet så jag är rätt nöjd. Men man får ju kompromissa så ev. kanske det flyttar in en tv någon dag ändå, fast jag hoppas att det dröjer än:)
    Ha en fortsatt fin söndag! Kram/tanja

  6. Hej Petra! Hade samma tankar runt det där med tv i sovrummet, tyckte det både förstörde vilan och snyggheten i inredningen, tills vi hittade en riktigt snygg smart-tv från samsung, den är vit, genomskinlig plexiglaskant med texten ”samsung” i rosé färg, foten den står på är högblank silver, riktigt snygg design. Köpte den i 32′. Är riktigt nöjd med den, helst nu när jag ligger hemma i influensan, sen väldigt mysigt på morgonen såklart! Om du vill så kan du kolla hur den ser ut på mina bilder på ”gotmarkdesign” på insta! Ha det bäst! Kram Angela

  7. Finfina skor :). Är verkligen helt inne på att sovrummet är en plats för vila och ännu mer nu när det finns Ipads, mobiler och laptops runt om i huset ;). Men, men…man vet aldrig om behovet finns där en vacker dag. Ha det bäst!
    Kram Malin

  8. Jag är som du, lite kluven till det där med tv i sovrummet! Men det finns ju en del mysiga fördelar som du nämner, så det är på väg att sättas upp en även i vårt sovrum… 😉 Jättefina skor btw! Kramkram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg