OH MY, EN MINIME!

.
.
.

IMG_5687
.
.

.
.

Me and minimie på väg ner på stan för lite middag på Nom igår kväll! Och vem vad det som sa de kloka orden ”barn gör inte som man säger utan som man gör”??? Älskade lilla gosan ställde sig i värsta posen när vi skulle ta ett kort och jag såg inte att hon gjorde det… Oh my, kanske måste lugna ner det där ”bloggposandet” liiite:) (Kvällens: gamla byxor Raabens Saloner, skor The last conspiracy, kappa By Malene Birger, halsduk By Malene Birger och ny tisha från  5 Preview (Isa Couture)

.

.

.

Bonjour världen!

.

..

.

.

Riktig solig vårlördag i vår stad idag! Uuunderbart. Krokusar blommar i rabatterna runt vårt casa och jag ”känner verkligen livet i mig” som Madicken sa:)  (Madicken var btw min största idol hela lågstadiet. Jag v a r Madicken och hade på mig likadana kläder och håret precis likadant. Vill tom stå upp i skolan när jag skulle svara på frågor, så besatt var jag:).

.

.

.

.

IMG_5683

.

.

.

.

Lämnar bara en snabb uppdatering nu för här ska vi ut och njuta och ta årets första cykeltur! Håll tummarna att det inte blivit punka över vintern bara:).

.

.

Önskar er finingar en riktigt riktigt härlig Mello-lördag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

27 kommentarer till “OH MY, EN MINIME!

  1. Såg att sjalen har kommit in till Isa Couture igen. helt underbart jag som missade den sist. Ps. du ser sjukt het ut. ha en härlig dag. / Mia

  2. Bedårande söt liten dotter. Klart hon vill göra som sin mamma. Den där kappan kan du skicka till mig, verkligen snygg. Se upp i trafiken på er cykeltur. Kramisar från värmland

  3. De förvånar en alltid, de härliga ungarna. Så ursnygg outfit. Kram o ha en skön cykeltur /Laila

  4. Hahaha, bra jobbat Bea! Så fina ni är 🙂 Och du, jag älskade också Madicken. Avgudade hennes långa lockiga hår och hennes klänningar… 😉 Kramar!

  5. Hej Petra. Varför visar du så mycket bilder på dig själv, vad är det du vill dina läsare?

    1. Vad jag vill haha:) Jag vill roa och inspirera och bloggen handlar ju om mig och mitt alltså blir det pics på mig och mitt. Pics på sånt som 90% av alla bloggar handlar om tex att visa vad man ev har köpt, var man kanske har rest, vad man ätit och vad man har gjort och hur det ser ut typ:)

      1. Bra att frågan roade dig. Nja, 90% av alla bloggare visar inte bilder på sig själv, det är ganska sparsamt med bilder på sig själv och näst intill aldrig på sina barn.

          1. Fortsätt du visa bilder på dig själv bara! Ib kan ju hålla handen för om hon inte tål att se dig…. ; )

    2. Skämtar Ib eller???? Alla stora bloggar innehåller massor av foton på just bloggerskan. Åtminstone Lifestyle bloggar, annars är det kanske med inredningsbloggar eller dietbloggar, jag följer några där huvudet alltid kapas av

  6. Tycker väldigt mycket om din blogg!!
    Himla kul med alla bilder på dig och ditt,, fortsätt tack.. Kram

  7. Fine begge to :-))
    Ja 90% av bloggere viser ikke bilder
    av seg selv, derfor er der så bra med
    de 10 % som gjør det ( hvor den
    statestikken kommer fra ? :-))
    Så fortsett med det , inspirerer
    mye mer enn å se feks. Klær på bilder
    hentet fra en web shop eller hengende
    påvente kleshenger . Det gjør bloggen
    levende og man får lyst til å titte innom.
    De ansiktsløse bloggene blir man fort lei 🙂
    Eller jeg blir det !
    God søndag 🙂

    1. Hej Gry,
      ”Statistiken” kommer från topplistor som tex de hos Bloggportalen,http://www.bloggportalen.se/BlogPortal/view/TopLists?tl=1, där Sveriges största bloggar (och Hofp) är med. Det finns ca 20 000 svenska bloggar och jag vet ju inte hur alla dessa bloggar ser ut och vad de handlar om osv men jag misstänker att en mycket stor andel av dessa drivs av ungdommar. Kanske är det så att just dina bloggfavoriter inte visar bilder på sig själva? Du kanske har tio du följer och så är det bara jag som visar bilder på mig själv och då kanske det är lätt av få en liten skev uppfattning hur det ser ut i den stora bloggvärlden:)
      Kram

      1. Inte för att det spelar mig nån roll hur man väljer:-) Men jag kan nog hålla med ovan om att i alla fall just bland inredningsbloggare är det inte så många som ofta visa bilder på sig och inte på sin familj, utan det är mest produktbilder eller hemma-hos bilder med interiör. Följer själv ett 40-tal bloggar, de flesta stora så som Sofias inredning, landinskan, trendenser, simplicity, fixa & dona, stylizimo m.fl. Det kan hända att de som kommenterar tänker på just inredningsbloggar?

        1. Ja det beror ju på vem man jämför med! Jämfört med ex hästbloggar så är det ju väldigt lite bilder på hästar på Hofp:):) Statstik och jämförelse var med andra livsstilsbloggar (de vanligaste bloggarna och den kategori Hofp tillhör) och jag har alltid haft pics på mig och inredning och mat och allt möjligt:)

  8. Man ser ju att du verkligen älskar att posa, så varför inte! Du har ju alla möjligheter till det i din egen blogg. Och det är absolut underhållande!

  9. Jamen hon är ju bara för söt din lilla, som vill göra precis som mamma!
    Fina bilder på er båda. Snygg outfit Petra, tjusigt!!!
    Kraaam

  10. Hej Petra! Kikar in här då och då och skulle vilja ställa en fråga till dig och undrar då hur dina tankar är kring ett känsligt ämne nämligen att visa upp sina barn så ofta på bloggen. För de flesta av oss -inte minst kändisar- gör man allt för att SKYDDA sin barn med näbbar och klor från detta. Man får väl säga idag att en blogg som b.la HoP snart är likvärdiga med ”Se&Hör” och liknande skvallertidningar med mode, inredning, mat, botox mm. I ditt fall är du ju din familjs och din egen paparazzi. Jag fattar att du ju har tagit ett beslut runt detta, eftersom du väljer att visa dina barn så mycket här, (Din man har ju ett val att tacka nej om han skulle vilja.) men som sagt, hur känner du och hur resonerar du med dig själv kring detta? Ha en bra vecka! Med vänlig hälsning, jenny

    1. Hej Jenny,
      Jag har fått frågor gällande mina barn och att de syns på Hofp nästan sedan jag började blogga. Jag älskar att fota och jag älskar att fota mina älskade barn och mina tjejer tycker det är superroligt att vara med på bild. De är riktiga linslusar bägge två och Lolo vill nog synas mycket mer på bloggen än vad hon gör. Hon vill uppträda och spexa och drömmer om att bli dansare och stå på stora scener. Trulle är dock nästan aldrig med helt enkelt för att han inte vill. Bloggen har ju inte alltid varit stor och i början fotade jag mycket familjeliv för att visa för delar av familjen som ofta är bortresta i långa perioder. Jag gör det som jag känner är bäst för oss och jag känner precis vilken gräns som gäller och vad jag anser är privat och vad som är roligt och ytligt att visa. Jag tror absolut inte mina tjejer far illa på något sätt genom att synas på mammas sajt ibland, isf skulle jag aldrig ha med bilder på dem så klart! Utan det ska vara roligt att få vara en del av det här. Men det där är så klart upp till var och en att bestämma, att känna var sin egen gräns går som bloggande mamma eller pappa och vad man vill visa. Vissa känner att de kan ex visa nakna barnrumpor, vissa kanske skriver mer personligt om sina barn, vissa kanske har med barn men inte deras ansikten och vissa känner att de inte vill visa sina barn alls på nätet. Vad som är ”rätt och fel” får man känna efter själv.
      KRAM
      P

  11. Hej hopp i vårsolen 🙂
    Dert var jag som kommenterade med- barn gör inte som man säger utan som man gör <3
    Det ÄR ju exakt precis så !
    Ha en fin dag kramen damen !

  12. Hej Petra. När vi ändå talar om barn här på din blogg. Så skulle jag önska att du tog lite mer bilder på din stora dotters rum. Det är så fint! Alla dina skatters rum är fina! Och jag tycker inte alls att du visar många foton på dina barn här! I alla fall inte dom barnen som nu mera verkar bo mera hos sin pappa än hos dig. Det är kanske därför det är mer naturligt att du visar bilder på den lilla flickan och inte dom andra barnen?. Det är kul att läsa om dig och ditt familjeliv.
    Kram

    1. Hej Camilla,
      Tack, det ska jag försöka göra!
      Mina stora barn bor fortfarande till största delen hemma hos mig:)
      KRAM
      P

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg