SNYGGKRUKOR

. . . . .
.
.
.IMG_5921-2 .
..
.

IMG_5956

. ..

.

.

IMG_5914

.

.

Fint i matsalsfönstret som står på vid gavel idag för lite vädring medans fåglarna kvittrar i päronträdet precis utanför. Looovely.

.

.

.

Tjing snygging!

.

.

..

.

. Måste bara visa mitt set med nya krukor som står i matsalsfönstret och som ju är hur snygga som helst och just bra snygga krukor till växterna är jäättesvårt att finna tycker jag. Ofta tar de över hela alltet och man ser inte själva grönskan eller också är de bara tråkiga och grå eller vita och mest som stora hinkar! Det allra finaste är ju egentligen slitna gamla kalkiga terracottakrukor men funkar inte riktigt hos mig så därför blev jag så glad när jag snubblade över dessa tuffa originella kantiga snyggkrukor som jag nog inte sett någon annanstans. De passar ju såå bra här hemma och finns hos My Tivoli (och den lilla kantiga saken i mitten är ingen kruka utan en matchande ljusstake:)

.

.

.

..

KRAM

.

.

.

.

.

.

16 kommentarer till “SNYGGKRUKOR

  1. Verkligen jätte fina krukor 🙂 Kul med lite annorlunda. Så fint hemma hos dig på dina bilder. Tycker så mycket om att du delar med dig och inspirerar.
    kram och ha en fin dag!

  2. Hej fina du! Krukorna var jättesnygga, men tyvärr kan jag inte säga detsamma om växterna i. Jag är en riktig ”växtnörd”, så jag är lite petig med sånt. Jag brukar ta med mina krukor ibland in till en blomsterhandlare (typ Interflora), så får dom plantera dit något passande. Ett litet tips bara…blink blink.

  3. Åh men just de där slitna terrakottakrukorna skulle verkligen göra sig hemma hos dig…eller slitna lerkrukor i alla möjliga , bruna, mörkgrå osv. Du har så mycket stilrent vitt hemma 🙂 å då tycker jag det mesta kan funka och bryta av lite 🙂
    Men jag vet känslan, det är ursvårt med krukor 🙂 å gardiner och mattor oxå för den delen 🙂
    Kraam!!

  4. Jag älskar de där slitna gamla lerkrukorna men de passar inte hos mig heller. Har mina i uterummet där de funkar. Om jag vill ha snabbväxande,ljusgrönt,skirt i mina krukor så planterar jag popcorn hmm jo det funkar och blir skitsnyggt. Håller dock inte i evigheter. Påminner om högt gräs och växer som ogräs. Trär en plastpåse med några lufthål över i ca en vecka sen kan man nästan höra hur det växer. Billigt tips 🙂 Kram

  5. Superläckra! Håller med dig, teracottKrikor skulle inte passa, det skulle se för enkelt och lantligt ut!

  6. Era fönster och element är så fina och riktigt vita precis som jag är ute efter! Vad är det för färg? Olje eller vattenburen? Obruten vit eller?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg