NATI TATI TILL SOVRUMMET

.
..
 
 
Skärmavbild 2014-03-17 kl. 11.38.01

Precis beställt ett par nya sängbord till den nya uppfräschningen av sovrummet! Så snyggelisnygga så jag smäller av och helt sprillans nya i Asplunds sortimentet. Tyvärr ganska lång väntetid på dessa godingar men det får det vara värt:) Nu ska jag bara finna min drömsänggavel också och bestämma tapet alt färg på väggarna (och tusen tack för alla tips om stoppade gavlar vänner. Ni är ju bara bäst:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.,

.

19 kommentarer till “NATI TATI TILL SOVRUMMET

  1. Ååh, nu börjar ditt skapande av ett nytt sovrum – ska ju bli sjukt spännande det här, som att börja kolla på en ny tvserie som man bara vet kommer vara superbra, haha! 😉

  2. Very cold here in Michigan…can’t wait for Spring. Love this blog so much. Thanks for sharing bits and pieces of your life.

  3. Hej!
    Har en fråga till dig om den gröna jackan med svarta armar du brukar ha på dig ibland, var har du köpt den? Och vilket märke är det? Den är sååå snygg!
    Kram o tack för en inspirerande blogg!!!!

    1. Tack! Jackan är grön/blå faktiskt (kanske svårt att se på bilderna) och märket är Project Foce.
      KRAM

  4. Vad kul att göra om..tyvärr blir jag lite ”hemmablind” och så kommer jag på att Oj nu kanske det är dags att flytta runt och köpa lite nytt, även fast jag är jätte inredningsintresserad!
    hur går det med din nya dammsugare som du fick Petra? Är den bra, rekommenderas?
    Varm kram och tack för att du delar med dig av ditt liv…

    1. Dammsugaren jag fick köpa till nedsatt pris fungerar alldeles utmärkt! Rekommenderas verkligen:)

  5. Asplund is the shit! 🙂 Gingerbreadhouse införskaffade nyss ett likadant Tati bord som hon har i sovrummet, fast ett grönt, och det blev ju så läckert att man baxnar! Kommer förmodligen bli precis lika baxsnyggt hemma hos dig med! Ska bli spännande att se det färdiga resultatet 😀
    Ha en FABtastisk start på veckan 😉

  6. Ja, oj så fint det blir. Gingerbreadhouse har ju exakt det bordet i SITT sovrum, och det är snyggt vill jag lova! (Och gråa väggar=)

  7. Oj oj, varför har ni alla bloggisar alltid samma, Är det inte tråkigt? Denna ständiga förnyelse, vad blir det sen vardagsrummet igen? Köpa nytt,nytt är det enda som gäller, Lite tråkigt måste jag säga. Inget originellt… Nu slutar jag läsa din blogg, får tyvärr ingen inspiration längre. Hälsningar
    Sara

    1. Vad menar du med att vi som bloggar alltid har samma? Samma inredning? Om du menar det så tror jag helt enkelt att många inredningsintresserade bloggare följer med trenderna och ni läsare som kanske följer en liten klick bloggar med samma tycke och smak tycker att det blir för lika ibland när vi gillar samma. Vi bloggare läser nog många magasins och netsidor och får många lika intryck och är ofta kreativa och många gillar att skapa och göra om och göra nytt. Jag själv har alltid varit kreativ och har alltid hållt på att göra om och så, tror tex att jag målade om köket i min lila ungmöetta typ 6 ggr på 2 år 🙂 För mig som bloggerska är det inte tråkigt om någon har något lika, världen är bra mycket större än blogguniversum och det finns nog massa massa människor som har liknande eller likadant. Att vara originell och helt egen är inget jag asbolut eftersträvar och dessutom helt omöjligt då jag driver en blogg som inspirerar tiotusentals läsare varje dag. Många gillar det jag gör och det är ju meningen!
      Nu har jag beställt två helt nya sängbord från Asplunds efter att jag såg dem i ett nyhetsbrev och föll pladask och det spelar ingen som helst roll om nu en eller två andra bloggare skulle ha ett liknande sängbord eller om tiotusen icke bloggande svenskar har precis likandana om ett halvår. Jag gillar Asplunds sortiment helt enkelt och gillar designen och de passar hos oss. Sen när det gäller att köpa nytt till sovrummet så kan jag ju viska att jag har haft samma sänggavel och sängbord lääänge, i hela 14 år (det var en bröllopsgåva) så jag tyckte att det var dags att gör liiite nytt:)

      1. Men inte var det väl 14 år sedan ni gifte er? Känns som 3 år sen kanske?? Eller blandar jag ihop dig med någon annan kanske?

        1. Det var ju när jag gifte mig med min första man så ingen kan påstå att jag byter ut sänggavlar + sängbord för ofta iaf:)

  8. . Du har ju flera frågor här uppe som du inte har svarat på men skriver långa utlägg på sånt som du anser stötande?Eller så publicerar du inte alls, som när jag tyckte det var lite väl när du tog kort på en magsjuk liten tös. Det var ju inte så att jag var elak på något sätt utan att vi bara tyckte olika. Har följ denna blogg sen du träffa Maria Montazami och alltid gillat den. Jag kanske helt enkelt har vuxit ifrån den nu. När du läser detta så tänk att det är med en vänlig röst jag skriver och inte med en snäsig för det är det inte.

    1. Vilken tur att jag får göra som jag vill på min egna blogg och att du kan välja vilka bloggar du helst vill läsa;) När det gäller barnen så publicerar jag inga negativa åsikter eller syrliga kommentarer överhuvudtaget och det hoppas jag du förstår. När det gäller svar på frågor så försöker jag svara så mycket jag bara hinner men det är klart när det kommer personliga påhopp eller osanningar eller vassa kommentarer, då reagerar och svarar man kanske fortare… Och ibland så missar man en och annan fråga i farten. Jag är bara människa och jag tror nog att många av oss reagerar likadant på sånt som skrivs om en själv (och ens egna) som är osant eller elakt eller bara negativt.
      Och jag hoppas att du läser detta och allt annat som jag skriver med en vänlig röst för det är sån jag är!

      1. Haha jisses vad jag är blåst/naiv/godtrogen!
        Jag läser ofta dina kommentarer (faktiskt för att jag alltid lyckas hitta svaret på mina eventuella frågor) och jag har tänkt på att inläggen om dina barn är härligt förskonade från sura kommentarer och ”andra åsikter” vissa tycker sig ha rätt att häva ur sig och tänkt att det väl ändå är fantastiskt att dessa sura och griniga damer lyckas hålla fingrarna i styr när det gäller barn. Men så är det ju såklart inte, vet inte hur jag ändå kunnat tro det, det är ju du som får agera målvakt istället. Haha naiv som sagt…

  9. Åh de där borden är ju så snygga att man baxnar. Lite dyra men väl värda sitt pris även om en snickare skulle kunna platsbygga elementskydd till hela huset för samma pris 🙂 Väntar med spänning på att få se ditt sovrum fixat och klart. Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg