HÄRLIGA SOMMARTID

.
.
.

IMG_8021-2 .

.

.

Liten skatt och vårt casa tidigt denna söndagsmorgon! (Hon följde efter mig ut i sin lilla jamas man sprang snabbt in igen för det var inte riiktigt lika skönt som igår vid den arla morgontimma:)

.

.

.

.

.

Heeeej Söndag!

.

.

.

.

Beabus väckte mig tidigt för hon här skulle sättas på film och mysas under täcke i soffan (och jag som trodde hon skulle gå upp sent eftersom det ju är sommartid men nehej då:) Igår och i förrgår blev det ju inga hälsningar här på Hofp, och sorry bästa bloggisar för det, men ni vet den där lilla sladden som man har mellan kamera och lapen för att ladda pics? Heeelt spårlöst borta heeelt plötsligt (Sånt där är ju bara såå irriterande och märkligt!) Så det fick helt enkelt shoppas en ny liten sladd (efter tokletande) och nu kan jag alltså åter igen ladda bilder, såå skönt:) Men hur som helst så har vi bla varit på kalas i Stockholm och haft det jättemysigt (var där och hälsade på söta lill-kusinen) i helgen Det är ju bara så underbart härligt väder just nu och man blir ju så glad av värme och sol! Överallt börjar det ju bli grönt och i rabatterna här börjar lökarna komma ordentligt (och apropå det så note till mig själv idag: köpa fräscha blommor till utekrukorna:)

 

..

Nu har resten av familia vaknat här och jag har lovat att  jag ska fixa prinsesspannkakor till frukost (dvs vanliga pannkakor med rosa karamellfärg och det är alltså inte H som önskat dessa:) So got to go!

.

.

.

Ha nu en fab söndag så ses vi snart igen raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

4 kommentarer till “HÄRLIGA SOMMARTID

  1. Fantastiskt väder!!! Ska fylla krukorna jag med men med mina o-gröna fingrar brukar det gå sådär..
    Ha en härlig solig söndag!!
    Kramar
    Ps) du kan inte stoppa minneskortet i kameran direkt i datorn? Funkar på mina men jag kör med Nikon och visst har du Canon? Kanske inte funkar på samma sätt.. Men annars är det väldigt smidigt och inga sladdar behövs!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg