LYXHELG I SKÅNE

,. . .

.

.,.. . . ..

IMG_8475-4

.

.

.

..IMG_8540-2

.

.

.

.IMG_8565 . .
 
..
.IMG_8497-4
.
.
.
. .   .IMG_8504-2

  , .
 
..
.
IMG_8580-3

. .

.

Bildregn från helgen!! (och om ni undrar vad det är för massa påsar och ballonger så är det goodiebagsen från portalkonferensen:)

.

.

.

.

.

.

Tjingeling bloggisar!

.

.

.

.

Mår ni bra!?

.

.

Här är det bara fint! Jättetrött denna måndag men det får man ju räkna med när man sover liite-liite och roar sig dessto mer:) Vilken himla mysig stad Malmö är och vad mysigt det var att ha en första Elsa Entouragebloggkonferens! Eller mysigt är nog fel ord, kul är bättre. Eller kul är ju ett understatement om helgen om man tänker efter haha. Supersupernice var helgen, på alla sätt och vis. Bara maten och drickat och arrangemanget på Johan P tex var PPPPP+. Vilken restaurang! Vilken personal! Gå dit om ni besöker Malmö och magen kurrar och ni gillar fisk och skaldjur för det blir inte bättre eller trevligare. På dagen åt vi en underbar lunch i form av lax med tillbehör och mumsade läckerheter som ostron (fick öppna själv för första gången! Har ätit ostron ofta men då mest öppnade och klara på restaurangerna nere i kära Normandie:) Till middagen blev det sen gratinerad hummer som nog kan vara den godaste någonsin och sen en fantastisk torskrygg. Riktig sk matporr. Mmmm. Jag älskar verkligen god mat, det är bland det bästa som finns ju:)

.

.

Sen, förutom att äta en massa, så har vi ju umgåtts med varandra alla vi här på portalen och vilket gäng det är! Det var såå kul att träffa dem alla, både de jag känner sen tidigare och alla nya vänner. Ni har säkert surfat runt här inne på EE och har koll på detta redan men alltså, vi har nog bästa bästa blogg-gänget någonsin:) Såå himla varm härlig stämning har vi fått till på portalen och det är preciiis så Emma och jag vill att EE ska vara. En skön positiv plats där alla ni kan kika in till coola bloggande damer (och herrar:) som är glädjespridare, inspiratörer och som även har hjärtat på rätta stället (ja man måste faktiskt vara snäll för att flytta in på Elsas, det är vårt enda krav:) Och jag har skrattat såå himla mycket, gud vilka tokroliga stjärnor det finns här (och dansörer! På allvar har vi nog bloggvärldens bästa dansör på portalen. Bättre än 10 Tony Irving tillsammans:) Yes, bästa bästa bloggkonfan var det!

.

.

.

.

IMG_8479

 

.

.

Emma, tack! Du är världens vackraste och bästa kollega <3

.

..

.AT2B40451-2

.

.

Hela härliga blogg-gänget på Elsas! och bandet! Yes, vi hade ett eget band på konferensen och då menar jag att det var så att det verkligen var en egen liten privat konsert i vårat chambre separeé på restaurangen Johan P. Både liveband och obegränsat med champagne, ni förstår vad lyxigt:) Och viket bra band sen, dessa unga sköna coolingar med Oscar i spetsen kommer blir stora, kom ihåg var ni läste det först:) (här kan ni höra låtensom är deras första singel och som sätter sig direkt)

.

.

 

10250809_10152027116221581_501670430_n-10 .

.

Jag och sköna Ranelidskan (yes det är den kända författarens vackra dotter) på kvällen innan vi gick vidare till Adelgatan för att dansa heeela långa natten….:) Min kvällens var klänning By Malene Birger Isa Couture och stövletter A Pair

.

.

.

.

.

.

Tusen tack till alla på Elsas Entourage för att ni är så fantastiska och för att ni tillsammans gjorde lördagen oförglömlig! Så himla kul att ses:) De från Elsas Entourage som var med på portalträffen var : Att vara någons fru, Inredningsfrun, Helt Enkelt, Enarmade Banditen, Mat och Vänner Glamourpsykologen, Anna Storm och Ranelidskan.

.

.

.

.

.

KRAM

.

,,

,

 

15 kommentarer till “LYXHELG I SKÅNE

  1. Ni är de mest fantastiska bloggare under ett och samma tak. Underbara bilder från vad det ser ut en helt makalöst rolig bloggkonfa 🙂 Det är så kul att följa er alla och man får lätt abstinens utan era inlägg. Hoppas ni fortsätter i evigheter. Kram från ett regnigt Värmland

  2. Jaaaadåååå!!! Vilken dag, Vilken kväll. Vilken bloggfamilj!! Herregud va glad jag är att få vara en del av er. Tack för allt!! Min fina fina Patsy <3

  3. Bästa Petra! Så galet roligt att träffa dig i helgen och herreguuud vilken skön människa du är <3

  4. Fantastiskt snygg klänning och SJUKT snygg kropp du har! Tränar du mycket?

  5. Mycket snygg klänning men jag fastnade för ditt skärp vart kommer det ifrån?

    1. Du kan hitta liknande om du i Google söker på ”real leather obi belt”. Även ”….tie belt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg