KARAMELL

. . .
.
 
..

IMG_8830 .

.

Vårkittade skatten imorse! Min egna lilla ”BB” (min dotters initialer:)

.

.

.

.

.

Hej härliga torsdag!

.

.

.

.

Tänk att det redan är torsdag idag, underbart, och imorgon är det sista dagen innan påsklov! Detta påsklov ska hela la familia vara lediga, även H, och det ska bli fantastiskt mysigt. Tyvärr så är inte mina stora skatter hos oss men de ska också iväg och åka skidor (och det är inte så långt mellan Idre och Sälen:) De har ju åkt en del med sin pappa genom åren, som har hus i fjällen, och det är jag såå himla glad för eftersom vi inte brukar göra det. Så att de kan åka de också:)

Nu ska jag strax ta en bok och gå ut och sätta mig på trappen här och inta årets första lunch ute i solskenet. Mmmm. Äta lite grekisk sallad och ta en latte på den solvarma trappen ute i fågelsången, hur himla härligt är det inte att kunna göra det?:)

.

..

.

IMG_8847-2

.

.

Beabus är mycket nöjd med sin nya tuffa väst och även sina nya tokblommiga Molosneakers. ”De är jättesnabba”:)

 

.

.

.

.

IMG_8800

.

.

 

IMG_8866-2 .

.

Pastellkaramell!:) Jag har alltid köpt mycket från Molo till barnen, framförallt deras fleecar som ju är helt outstanding fina. Kolla bara vantefickorna på Beas nya mintiga ovan, hur söt som helst:) Sen är deras trikåer också super, Bea har haft allt från pyjamasar till klänningar i alla år och de har alla hållt måånga tvättar (det blir ju en del med småbarn:) Tröjan med pastellmoln är också Molo och keps och väst Ralph Lauren (både Molo och RL finns på Babyshop) och jeansen är Lindex (och de gör verkligen jättebra jeans till barn, mjuka och sköna och hållbara och har cool stil tycker jag)

.

.

.

.

.

Önskar er en härlig fortsättning på dagen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “KARAMELL

  1. Härligt med nya fina vårkläder och ”springa-fort-skor” (som en liten grannflika sa för en massa år sen).
    Ha en fortsatt skön dag!
    Kram Lena

  2. Hej!
    Vilka fina kläder som din skatt har fått. Tänkte bara fråga hur ni tänkte kring namnen på era barn när ni döpte dem? Hade ni redan namnen klara när de föddes eller kom de med tiden? Går själv i namntankar då vårt barn föds i slutet av juni.

  3. Lindex är superbra på barnbyxor. De är en av få butiker som säljer byxor som dottern kan ha utan att de är alldeles för stora i midjan och för vida i benen.
    Kram Linda

  4. Åh så fin hon är din lilla Bea! 🙂 Och skorna från Molo är så fina! Var inne på att köpa dem till min dotter, men de fanns inte i storlek då.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg