.
.
.. .
.
..
Har ni sett dessa söta förkläden som just nu finns på Ica Maxi? Var ju bara tvungen att shoppa ett par till skatterna (de älskar Mästerkocksprogrammen)
.
.
.
.
.
.
Hej Annandag Påsk!
.
.
.
.
Ännu en finfin morgon och jag sitter faktiskt ute under äppelträdet och bloggar just nu med en kopp latte medans Bea hoppar i studsmattan brevid! Härrrligt:)
.
.
Läste precis att ni ju var några som önskade recept på den där soupergoda och souperenkla pajen vi gjorde igår och det är klart ni ska få det. Det är egentligen bara en vanlig ananaspaj (tror faktiskt jag lagt ut recept på den förut för flera år sedan) och det enda vi la till var persikohalvor för att det skulle se ut som äggulor (vilket H trodde också och han såg mycket skeptisk ut tills jag berättade att så alltså inte var fallet:) Nåväl, pajreceptet har ni nedan bloggisar…
.
.
.
.
.
.
.
.
Förberett för bak:)
.
.
.
.
.
.
Ingredienser: . . Socker 1 dl Vetemjöl 3 dl Bakpulver 1 tsk Smör 150 g . . Fyllning: . . Krossad avrunnen ananas 1 burk Creme fraiche 2 dl Socker 1 dl Vaniljsocker 1 tsk Ägg 1 st . . 1. Smält smöret och låt det svalna lite.2. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en stor skål och rör ner smöret och blanda till en deg.3. Tryck ut degen i pajformen, gärna med avtagbar botten.4. Fyllning: Lägg ananas, creme fraiche, socker, vaniljsocker och ägg i en skål och blanda ordentligt.5. Häll upp fyllningen i pajskalet och grädda i ugnen på 175 grader i 40 minuter. . . . |
.
..
.
.
.,
.,
Paj in the making!
.
.
.
.
Nu blir det trädgårdsfix här på vår soliga gård!
.
.
.
.
See U soon sweeties!
.
.
.
KRAM
.
.
.
.
.
Låter underbart! Här i Spanien är det inte helgdag och barnen är således på skolan som vanligt. Fast vi har haft en helt underbar vecka med strålande sol (utom under gårdagen när det regnade) så det är faktiskt helt ok. Lite skönt dessutom att återgå till rutinerna:)
Kram
Rebecca
Så mumsig pajen verkar vara, den får nog testas någon dag 🙂 Härligt att det fina vädret håller i sig hos er, här i Skåne är det mulet idag tyvärr men resten av veckan väntar strålande sol så det ser vi fram emot 🙂 Njut av sista påskdagen!
Stor kram,
Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se
Ert kök är så himla fint! Och tusen tack för pajreceptet -det ska definitivt prövas 🙂
Kram,
Line – http://themanylivesofline.blogspot.se/
Toppen med receptet, tack snälla! <3 Bea ser ut att jobba med säker hand i köket, blir nog lika duktig som dig så småningom… 😉
Åh, det programmet är min nya favorit!
Den här pajen är så god men vill även tipsa om att man kan byta ut ananasen mot i stort sett alla frukt och bär som man gillar. Jag har testat med jordgubbar, rivet päron, rivna äpple och tillsatt kanel, persikor, hallon….Allt blir supergott! Framförallt jordgubbar i har varit väldigt uppskattat då jag bjudit gäster på det….