DE BÄSTA PÅ MINA FINGRAR

.
.
.IMG_0186-2
.
.

IMG_0198-9
.
.

Jag idag!:) Måste ju bara visa de coola och ytterst söta guldringarna som sitter på min högerhand för er ikväll. T & B & L och vad de bokstäverna står för kan ni nog räkna ut med lilltån haha. Det är ju så klaart mina älskade små skatter, en ring för var och en av dem och de tre är ju verkligen precis mitt allt. Älskar verkligen att vara mamma och jag försöker vara en så kärleksfull sådan jag bara kan (även om tålamodet absolut tryter ibland när de ”går bananas”:) Min blus är ny och kommer från By Malene Birger Isa Couture och ringarna är från Dogeared Kyss Johannna.
.

.

.

.

Todeloooo snyggingar!

.

.

.

.

.

Nej jag ska inte tjata om vädret idag igen för oooh my så man kan upprepa sig! Blir lätt så när man är extra glad över något:) Här har vi precis mumsat grillad lax, örtsås och pressad potatis till middag, hur fillibabba som helst. Grillat är ju bara en så himla bra mat, det går fort och det är fräscht och blir bara så gott. Sen är det ju inte fel heller när någon mer blir inblandad i matlagningen (någon mer dam i cyber som uppskattar grillsäsongen och att få dela på själva ”middagsfixet”? Det är ju riktigt trevligt faktiskt:) Tycker det är svårt ibland att hitta på vad vi ska äta till middag vaaarje dag och med grillen blir det ju även massa nya rätter som man lätt kan göra.  Grönsaker, potatis, ostar och frukt kan man ju också använda, inte bara kyckling, kött och fisk och så en god sås till det, mmmm (min favvo är världens enklaste: creme fraiche, pressad vitlök, örtsalt, lite peppar och ev lite citron)

.

.

Nu ropar mina tjejer på mig här att vi ska leka spa och det är man ju inte sen att haka på! De brukar smörja in mina händer med godisdoftande Bodyshopkrämer och ge mig lite massage, såå skönt. Gullungar:)

.

.

.

Ha det nu så bra tills vi ses igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “DE BÄSTA PÅ MINA FINGRAR

 1. Ja, väderprat kan bli bra trött på, men man kan ändå inte sluta tjata om det..haha! Så snygg du är och superfina ringar. Vi njuter också av att grillsäsongen är här, så gott är det ju!
  Kram fredrika!!

 2. Jag tycker du verkar vara en så himla engagerad och kärleksfull mamma! Du är verkligen en förebild!

 3. Men ååååh – kan man få beställa ett par spalekande barn som smörjer in mina händer och masserar mig?? Låter ju helt fab!! 😉 Håller förresten med Sofia här ovan om att du känns oerhört engagerad i dina barn – en jättefin förebild helt enkelt. Kramis!

 4. Instämmer såklart att man vill bära sina skatter som ett smycke! Den vita snygga blusen hur är den i str ? tittat på den innan så himla snygg svårt med str när man beställer
  Tack för allt du delar med dig 😉

 5. Jättefina ringar. Så snyggt med lite tunnare varianter.
  Jo tack, grillsäsongen är lika efterlängtad varje år. Så mycket roligare att laga mat tillsammans.
  Kram Cecilia

Comments are closed.