MICRONEEDLING

 
.
.
.

IMG_1342-5
.

.

Soupersnygga Carro och, hrm, ”verktyget”:)

.

.

.

.

.

.

Todelooooo igen vänner!

.

.

.

.

Nu har vi här en mycket mätt och nöjd bloggerska igen!:) Sitter just nu uppkrupen i tvsoffan och kikar på underbara Welcome to Sweden på 4:an med ena ögat (så ootroligt snygg och fräsch Lena Ohlin är btw) och kikar in till er med det andra. Lovade ju att berätta om den där ansiktskuren/nålbehandlingarna (sk microneedling) som jag gjorde idag så jag tänkte skriva lite om den…

.

.

Det är alltså en ny behandling där det är nålar på en liten rulle som sticker tusentals små små hål i huden och stimulerar kollagenet för att stärka upp huden och göra den föryngrad och ta bort ex acneärr (vilket jag verkligen önskar bli av med) och pigmentförändringar och fina linjer. Nej det är inte så där jätteskönt, jag skulle ljuga om jag påstår det (ouch!) men behandlingen går ju blixnabbt så man står ju faktiskt ut (kan vara att jag är extra smärtkänslig också:) Men sen efter alla nålar så kommer ”belöningen” och då i form av en uuunderbar sval kollagenmask  (och den och alla andra produkter i behandlingen kommer från Nimue) Jag gillar ju att prova lite olika nya produkter och hudbehandlingar och det har mycket att göra med att jag verkligen önskar bli av med spåren av den acne jag lidit av tidigare, Min hud är också sååå mycket bättre nu, finare än den någonsin varit nästan, och det är ju tack vare att jag gör ganska mycket för att den ska vara så:)

.

.


.
.IMG_1346-2

.

.

Så här ser själva nålrullen ut och i ampullen finns det anti-agingpreparat som tillförs direkt på huden efter ”rullningen”

.

.
.IMG_1337
.
.

Carro ”redo att sätta igång”

.

.

IMG_1352-4
.

.

Haha, ja det ser ju ”lite crazy ut” med kollagenmasken men jag lovar att den är såå skön

.

.

IMG_1361-4


.

.

Pics taget precis direkt efter ansiktsbehandlingen! Som ni ser så blir man inte röd alls efter behandlingen (inte jag iaf, bara lite rosig:) och huden får verkligen en otrolig lyster. Nu har jag gjort tre Microneedlingbehandlingar och jag tycker att både att mina ärr och fina linjer minskat och att porerna liksom försvunnit. Är verkligen supernöjd (Vill ni också testa en likadan Nimuebehandling så ring Carro på Salong Vasasaden. Hon är hur proffsig och gullig som helst och numret till salongen är 021-470 65 78)

.

.

.

.

Ha nu en skön kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

22 kommentarer till “MICRONEEDLING

  1. Låter spännande det där. Jag har en del pigmentförändringar som jag fick när jag väntade minstingen som jag gärna hade sluppit, men vi får väl se. Just nu går all energi till att fixa med huset som förhoppningsvis står klart (med bottenvåningen i varje fall) i juni/juli.
    Kram
    Rebecca
    http://femme.se/piccolecose/

  2. Oh vilket spännande tips! Jag lider själv av lite acneärr som man såklart nästan inget hellre önskar än att få bort dem. Måste kolla upp denna behandling. Vill även rekommendera dej kemisk peeling som jagsjälv tyckte gjorde en del av mina ärr bättre.

  3. Iiiiiik, detta skulle jag absolut velat testa!! Måste googla om det finns antingen här i Norska sjöstaden eller över på Svenska sidan i Strömstad.
    Blir liiiite långt att åka till din stad….
    Ha en underbar dag & njut den fräscha känslan av en god ansiktsbehandling

  4. Åh det var modigt av dig! Jag skulle nog velat snabbspola fram till ansiktsmasken 🙂 Vad är det för läckert nagellack du har?

  5. Hei Petra! Du ser helt fantastisk ut! Jeg elsker produkter som virkelig virker, så dette var et super tips:-) Jeg er 34 år nå, og har aldri hatt så mye akne som nå, det er forferdelig frustrerende for jeg er nøye med mat, vitaminer osv.. Hvordan ble du av med din akne? Håper du vil dele det:-) Tusen takk for en fantastisk inspirerende blogg! Stine

    1. Tack söta Stine!:) Jag hade mycket akne som ung och fick Roaccutan utskrivet av läkare när jag var typ 26 och då försvann allt och då menar jag verkligen allt:) Sen så fick jag hormonakne efter några år, stora såna blämmor en gång varje månad. Dessa har jag inte medicinerat bort utan det är produkter och behandlingar som gjort att de numera försvunnit helt vilket är såå skönt. Men ärren finns ju fortfarande kvar men börjar nu också försvinna mer och mer
      Lycka till!
      KRAM

  6. Låter och ser ändå härligt ut! 🙂 Vad kostar en behandling och kan man göra en ”kur” om ex antal behandlingar? M

    1. Vet inte vad en hel kur kostar (det är 6 ggr) med en behandling ca 1000 kr
      KRAM

  7. Men guuud vilken snygg tjej som utförde behandlingen, vilken värme i ögonen, precis som du Petra 🙂
    Kram på er båda!

  8. Själv tycker jag att det gör ont och är skönt på samma gång. Gör det hemma och fått bukt med både acneärr och pigmentförändringar.

  9. WOW! Du ser verkligen toppenfräsch ut (som alltid :))! Undrar också vilket nagellack du har? Snyygt!

  10. Undrar oxå vad de är för nagellack du har på dig?! ser ut att vara den perfekta rosa nyansen 😉 ha d gott! Mvh Pia

    1. Det är sånt där vanligt gellack från Depend som man gör hemma! (med en ledlampa) Det är faktiskt Lolo´s men jag brukar tjuvlåna haha. Färgen tror jag heter Neon Pink och de håller faktiskt riktigt bra:)
      KRAM

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg