HUR STOLT & PEPP SOM HELST

.
.
.
.IMG_1677-2

.
.

Bästa Lo Lo igår! Hon var såååå otroligt duktig i alla hennes danser och vi var alla såååå stolta över henne (hon hade ju en egen skara suportrar och fans bestående av ett ganska stort gäng familiamedlemmar:) Liten skatt var så himla trött av allt när hon kom hem så hon nästan somnade vid middagsbordet:)

.

.

.

.

.

.

Heeeej nya vecka!

.

.

.

Idag har jag haft en så himla bra start på dagen! Hängde med girlsen en tur till gymmet, fast jag var typ tröttast i världen just då när jag åkte dit, och det var bara så en himla skön känsla efteråt. Att man kan faktiskt bli piggare av att träna, det är ju helt fantastiskt! Och efter en toknytttig lunch på Voltaire nere på stan så är jag fylld av energi här.  Nu vill jag bara äta nyttigheter och träna träna träna (typ nästan iaf:)

.

.

Nu ska jag ta tag i sista högen med jobbing här innan det är dags att hämta liten skatt och åka till Ica Maxi och storhandla. Att storhandla är typ något jag nästan aldrig gör men nu känner jag mig superpepp på att köpa massa god hälsosam mat som jag fått tips på idag (typ glasnudlar, kyckling, kvarg, fryst frukt och jordnötssmör och annat sånt som riktigt tränande personer mumsar:)

.

.

.

Önskar er en fin start på veckan vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “HUR STOLT & PEPP SOM HELST

  1. Man blir så glad och stolt när barnen får visa vad de kan och vad de tycker är roligt att göra!
    Recept på magiskt god och nyttig morgongröt i bloggen! 🙂

  2. Åh så fin hon är din stora tjej. Förstår att ni var stolta hela högen, man blir lätt det när det kommer till barnen. Försöker också komma igång med nyttig och bra mat men skjuter upp det till nästa vecka som vanligt. Kan rekommendera min systerdotters blogg och recept. Hon tränar hårt och äter egenlagad ” Cleaneating” http://www.cleaneating.se/ Ha en fin dag. Kram

  3. Det var allt en väldans massa ”typ” i det här inlägget *fnissar lite* 🙂 Bra att du inspirerar till att leva mer hälsosamt, det behöver vi säkert alla, men mest av allt jag som tycker att ett liv utan choklad varje dag är… eh… mindre kul:-) Så söt mellanskatten är med blommorna i famnen! kram/tanja

  4. Vad söt hon är, Lo Lo.
    Här hemma storhandlar jag inte heller, det är mannen som har fått det som sin syssla varje vecka. Och under tiden sitter jag hemma och läser bloggar. :0)
    Kram Linda

  5. Åhh nu blev det ju helt plötsligt ännu roligare att läsa din blogg när du är igång med träningen. Tränings och hälsonörd som jag är så är det ett stort plus :). Hehe.

  6. Så roligt med dans, och vilken bra träning för barnen! Min 11-åring hade också dansavslutning i helgen. Hon dansar Hip-hop. Och nu till helgen är det avslutning på teatern med föreställningar. Visst är man en stolt mamma, helt klart!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg