MORGON PÅ GÅRDEN

. .
.
.
.
IMG_2550
..
.
IMG_2525-3


 
 

IMG_2562
.
.
IMG_2542-3
.
.

Var ute och tassade i trädgården imorse, barfota i morgonrock och med frukostlatten i ena handen och kameran i den andra. Tulpanerna är såå fina i år och jag är så glad att jag stoppade ner alla de där lökarna i höstas:)

.

.

.

..

.

.

Tjingeling nya majvecka!

.

.

.

.

Härlig vacker morgon har vi här i vår Småstad och här jag ska strax trippa iväg med Beabus till dagis! Lilla skatten fick lite välbehövlig sovmorgon idag då hon var såå seg när vi försökte väcka henne (det var vi allihopa faktiskt och det är väl kanske all havsluft vi fått! Att vi är ”ovana” för vi brukar alltid bli riktigt sega efter att ha varit på Gotland också:) Sen efter dagislämning kanske det blir en tur för jobb i Stockholm idag, det är faktiskt inte riktigt helt klart än om jag ska åka idag eller en annan dag i veckan så jag är lite halvt ”på g” här kan man säga. Annars har jag ju en hel stor hög med must do´s som det bara är att ta tag i så jobb finns det här hemma med!

.

.

Men nu – lite  prommis mot dagis och de söta smä vännerna där!

.

.

.

Vi ses senare girrrls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

16 kommentarer till “MORGON PÅ GÅRDEN

  1. Så vacker ni har i trädgården. I höst ska jag banne mig ta mig tid att sätta lökar. Ha en fin måndag. Kram Annika

  2. Det är ju så vackert ute nu, så man smäller av! Och er trädgård är ju bara superb! Sätter du ner nya tulpanlökar varje år? I år har inte alla mina tulpaner kommit upp. Jämfört med förra året, då det var så vackert med en blandning av mörkrosa, mörklila och vitt. Ha en härlig dag!

  3. Välkommen hem =)
    Ser att ni haft det helt fantastiskt on the westcoast, härligt!
    Din trädgård är sagolik, så lummig och vacker, aj löv..
    En sån ska jag ha när jag blir stor 😉
    Skulle vilja ha fler fruktträd, vi har en stort vackert äppleträd men jag vill gärna ha päron och körsbär med .
    Fick oxå tryckt ner lite tulpaner i höstas, mörkt purpurröda och väldigt vackra. Dock har de nästan blommat över nu, nästa år ska jag definitivt sätta mååånga fler, och i fler färger 🙂
    Så härligt med allt utefix nu, så kul tycker jag, men vi har lite att jobba på i vår lilla. Bara andra sommaren vi bor där nu, och med två småbarn finns inte all tid i världen att lägga på fix..
    Visa gärna mer trädgård och uteplats framöver, behöver inspiration!
    Önskar dig en fab dag =)
    Kram Catta

  4. Herregud vilken underbar trädgård du har, bra jobbat! Jag planerar just nu vår nya trädgård, som för tillfället mest innehåller gamla tujor och annat trist. Som tur är finns det gamla fruktträd och annat fint dolt bland alla barrväxter. Dina bilder åker direkt i inspomappen!
    Mvh Mia
    PS Trippar du alltid dit du ska? 🙂 Låter skönt, aldrig behöva släpa sig…

  5. Härliga foton från morgonen och från hela helgen. Duktig du är att kombinera på foton. MEn nu regnar det i vår småstad.
    Trevlig vecka till dig.
    Kram
    Maria

  6. Väldigt fin trädgård, en liten undran, vad heter det mindre nysatta trädet.

  7. Så fin och härlig trädgård! Blir lite nyfiken på vad du har för växter i den fina rabatten?
    Trevlig måndag

    1. Oj, det är mycket! Många pioner, rosor, daggkåpor, buxbom, riddarsporrar, stockrosor, ormbunke, magnolia, klematis och typ 10 perenner till som jag inte minns namnet på:)

  8. Vilken underbar trädgård! Och fint väder därtill, här (sthlm) öser regnet ner vilket passar mig fint som sitter inne och pluggar.

  9. Jättefin trädgård! Vore roligt om du ville berättande om vilka växter du har i trädgården!
    Kram

  10. Fiint!! Det fina lilla trädet mitten vad är det för sort?! Ha det gott!

  11. Hej & tack för inspo! Mer garden-inlägg, ja tack! Vore verkligen kul med fler närbilder och tips. En fråga: gungan! Var har du köpt den? Vill du ta en närmre bild o visa? Vore fint 🙂 //Nina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg