LEKER BONDGÅRD

 
.
.
.. . . . . . . . . . .IMG_4626

.

,

Beabus är på väg till ”kvarn med lite mjöl” men nya traktorn (en populär eldriven leksak som morfar shoppat:)

 

.

.

.

Tjingeling onsdag!

.

.

.

Mår ni bra bloggisar!? Här är det bara finfint och just nu har vi hamnat inne på sängarna här allihopa och skatterna läser nyinköpta serietidningar och mamma bloggar (och H har ju inte kommit till öjn än, stackarn han jobbar men imorgon ska jag och skatterna hämta honom i Visby. Läängtar<3)

.

.

Vi har haft jättekonstigt väder idag, eller typiskt ö-väder är det väl för vädret kan verkligen växla massor här och jättesnabbt (men jag tror också att Gotland är typ Sveriges mest solsäkraste plats och det är ju supertoppen:) Hur som helst så var det 25 grader och sol på förmiddagen och hur fint sommarväder som helst och vi var nere på stranden och myste och sen tog vi en liten tur till Rute (yes för bullköp-vad annars) och när vi kom tillbaka var det kallt och 17 grader och mulet! Nope, vi skulle aldrig ha åkt iväg:)

.

..

.

IMG_4638-2

.

.

.

.IMG_4642

.

.

.

.

Nej nu är jag ju huuur pömsig som helst faktiskt, skulle kunna somna hur lätt som helst här med lapen på magen, zzzz. Måste vara havsluften (och kanske dagens träning. Sprang först 6 km och gjorde sen utfall, situps, armhävningar och burpies på stranden efter det:) Ja gud vad skönt att sova lite middag så här på en semesteronsdag, ska se om mina älskade skatter är med på en liten nap här med mamsen de också…

.

.

.

Önskar er bästa bloggisar en skön onsdag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

 

.

9 kommentarer till “LEKER BONDGÅRD

  1. Läste jag nyss ”burpees på stranden”?!?! Nu blev jag stolt! 😉
    Och guuuud vad fint det ser ut att vara. Ha det bra!

  2. Hej Petra. Så underbara bilder från Gotland. Önskar att snart få uppleva detta. En fråga bara ang ivory spapaket i Falkenberg. Hur pass mycket får man sköta sig själv så att säga. Vill bjuda min man på detta ,men han är lite anti sånt egentligen, men när jag läste att man gör det mesta på egen hand så tänkte jag att det skulle passa. Ha det så bra!!

  3. Vilken underbar leksak, kan tänka mig att morfar gillar den nästan lika myckt som Bea, haha! 😉 Du är sjukt duktig med träningen darling, det är bara att konstatera! Kram!!

  4. Ni har det väldigt mysigt där på ön! Gotland är så fint! Längtar efter vår sommar ö när jag ser dina bilder:) Öland. Havsluften gör något med en, man blir avkopplad på något sett. Kram Pernilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg