LILLA MIDSOMMARHÄLSNINGEN

.
.
 
 
.. IMG_4868 .
. . IMG_4885-2 .

. .IMG_4892
.

.

Dagens! Denna midsommarafton struntade jag helt i spets och romantik och körde en annan variant med top (Isa Couture) och byxor från By Malene Birger (Country Dreams), äkta sk Panamahatt (lånad av papsen – looove it) armband från Designers Remix (gammalt) och sköna loafers från Vince Camuto (gamla) Ja, jag hade ju även en stor varm cashmeresjal över axlarna där på festplatsen (dock ej på picsen men vad gör man inte för ”en dagens”;)
.
.

.

.

Heeeeej Midsommarafton!

.

.

.

Yes nu är det ”afton på riktigt” och jag kikar in en snabbis för att önska er alla rara bloggisar en härlig sådan! Här på öjn har vi haft en alldeles alldeles perfekt midsommarafton med kransbindning och festplatsbesök och sen mammas ljuvliga midsommarmat + bollspel på stranden + bad (ja det var ju iofs bara mina modiga små tjejer som badade denna kyliga dag:)

.

.

Nu vankas det Devils Chocolate cake made by me i kvällssolen – återkommer imorgon med fler pics från idag!

.

.

.

Ha nu en alldeles ljuvlig kväll och pssst, glöm inte blommorna under kudden:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “LILLA MIDSOMMARHÄLSNINGEN

  1. Hej är det någon av er läsare från Västerås som vet om Tullhuset har öppet imorgon? Jag skulle bli jätte glad för svar. Känns inte så kul att åka 8 mil i onödan.
    Mvh Camilla

  2. Härlig midsommar ni verkar att ha haft i Gotland. Fina foton som alltid. Du är duktig. Hoppas du får fortsatt fina dagar. Det gläder mig om du vill titta in på min blogg, då du är en ikon i denna bransch så blir jag så glad.
    Kram
    Maria

Comments are closed.