EN RÖDA SNÖREN & EN KNUT PÅ HUVUDET DAG

 
.
.
.

IMG_5091

.

.

. . IMG_5056-3

.

.. .

Idag är det en myspysdress dag och jag har då en riktigt snygg (och billig) top som jag hittat på Gina Tricot (älskar grejjen med ryggen) och mjuka byxor från I dig Denim.

.

.

.

.

Hallå sköna söndag!

.

.

.

.

.

Men, brrrr, varför i hela världen är det sååå kallt nu??? Det brukar väl aldrig någonsin vara så här kallt på sommaren? Regnigt och grått och svalt kanske men kallt, det var ju bra mycket varmare i påskas liksom! Jaja, vi får göra det bästa av läget och här på ön mumsar vi godis (ja, jag har tränat också PT-Patrick. Vet att du läser:) och spelar spel, ritar, ser på film, pärlar, I-padsblippar och allt annat man kan göra inne i värmen. Så lyssnar vi på Aloe Blacc. Tror att jag nämnt denna stjärna förut men alltså guuud vad jag älskar hans röst, som soulsammet typ:)

.

.

.

IMG_5064-3

..

En typisk knut på huvudet dag idag:)

.

.

.

Vad gör ni en sån här kylig söndag girls? Berätta gärna, det är så kul att läsa era hälsningar:) Har ni börjat er semester än eller spar ni den kanske till senare, och förhoppningsvis, lite ”varmare tider”???:)

.

.

.

.

Nu blir det middagsfix här och ikväll gör jag Pasta al Tonno på mitt vis dvs jag fräser tonfisk med ganska mycket olja och vitlök och lite chili och en näve persilja och blandar med god al dente pasta. Severa med ruccolasallad och riven ordentligt lagrad parmesan. Mumsfillibabba och busenkelt:)

.

.

.

.

KRAM

,

,

,

,

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “EN RÖDA SNÖREN & EN KNUT PÅ HUVUDET DAG

 1. Wow, vilken superfin topp! Och du är toksnygg som alltid! 🙂 Trist med regn men det låter som att ni har det himla mysigt ändå 🙂 Här i Skåne är det också kallt och blåsigt så jag sitter också inne, i soffan, och redigerar lite bilder från midsommar 🙂 Mysigt det också men nu vill vi ha SOMMAR!
  Stor kram till dig,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 2. Ja, fy vad kallt det är! Själva har vi kommit hem efter en husvagnshelg i Mariefred. Gud vad vi gillar den stan. Mer och mer.
  Kram Lena

 3. Vackra!!! Toppen var skit snygg på dig så klart.
  Ja du vädret, hörde från mamma att det var isigt i Stockholm. Här på norra västkusten rett över gränsen i Norge har det varit kallare, men inte värre än mellan 17-18 grader i skuggan idag. I går var vi på grillparty & satt ute till långt över midnatt, självklart med en cardigan eller vind jacka. Så vi kan inte klaga alls på varken vår eller sommar så långt.
  Hoppas sommarvärmen kommer till er strax så ni får njuta strand & ute livet utan vinterkläder.
  Njut vidare i stugvärmen
  //Sessan

 4. Har alltid tyckt om din blogg, men allt har blivit så otroligt uppgjort och ytligt det sista. Som tex denna bild där du står upp och svankar, samtidigt som du läser Elle. Känns inte så naturligt. Jag tycker du är jättefin men slappna av lite!
  Kram

 5. Godis & tidningsläsande tycker jag låter som en bra kompensation för kyliga sommardagar! 😉 Själv passade vi på att äta jordgubbstårta och dricka bubbel under solen (den halvtimmen den sken idag :p) I kväll tror jag det blir en repris på gårkvällens mandelmjölkslatte & bläddrande i Porter – har du läst den? Om inte, måste du spana in den – tror verkligen du hade gillat den 🙂 http://www.themanylivesofline.blogspot.se/2014/06/almond-milk-lattes-elderflower-magical.html
  Kram & ha en mysig kväll!
  /Line

 6. Hej. Det vore så himla kul om du hade lust att svara på vart den fina svart/vita mattan kommer ifrån! Häls Sanna

 7. Ja brrr vad kallt det är!
  Kom hem från Cypern tidigt igår och där var det betydligt varmare, hoppas det blir sommarvärme här med snart 🙂
  Kram på dig

 8. Här hemma i dalarna har det också blivit godis, bra tidningar och filmtittande en kall o regnig dag som denna 🙂 efter allt traditionellt firande är det skönt att bara vara lat i soffan med mannen.. Fina du! Kram

 9. Vi var med barnen på Bungemuseet idag och tog sedan en fika på Stenugnsbageriet i Rute. Middagen spenderades nere vid rökeriet i Katthammarsvik (tips) och nu sitter vi framför brasan och myser!

 10. Vi passar på att åka på dagsutflykter! Har en ettåring som behöver aktiveras och idag blir det minizoo här i närheten. Man får gå in hos djuren och klappa och gosa 🙂 (kanske mest uppskattat av mamman 😉

 11. Vi passar på att åka på dagsutflykter! Har en ettåring som behöver aktiveras och idag blir det minizoo här i närheten. Man får gå in hos djuren och klappa och gosa 🙂 (kanske mest uppskattat av mamman 😉
  Kram Anna

 12. Vilken fin kropp du har!! Löjlig kommentar kanske men du är verkligen så fin.

 13. Hej! Super-läcker topp,skönt med lite avslappnat stugmys,när det är kallt ute!
  Vi har precis investerat i ett hus nere i Småland vid kusten Heelt underbart är det!
  Dessutom hatr jag tillbringat alla mina barndoms somrar där!
  Nu ska vi börja att fixa till både det ena och det andra så att det känns som vårt.
  Men vi får ta lite i taget man måste känna in hur man vill ha det.
  Kommer att uppdatera på bloggen.
  Ha en härlig semester Petra!
  Kram Carina

 14. Dear Petra, I have read your blog since the beginning and your skin is looking fresher and younger than ever before! What is your secret?

  1. Diverse dyrare injektionsbehandlingar och andra behandlingar, dyra krämer, bra kamera/redigeringsprogram och sen att trivas med livet kanske, och att vara en hejare på att posa! Haha!

 15. Hej,
  Hoppas det är ok att ställa en lite fräck fråga men hur gammal är du? Du ser ut att vara 20+ någonting men det vet jag ju att du inte är 😉 Superfräsch anyway! 🙂

 16. Så trista och bittra kommentarer ibland så man häpnar!!
  Vad är det för fel på folk??
  Sara: hon svankar väl inte alls, så onödigt att ens kommentera det. Var glad istället att
  hon orkar bjuda på sig själv varje dag. Tänk på att ord sårar mer än man tror!
  Du är jättesöt Petra och toppen är skitsnygg!!
  Önskar dig en en fortsatt härlig sommar
  Kram Anna i Sthlm

 17. Hej Petra! Gillar dina mysbrallor från I dig demin 🙂 är det möjligtvis från årets collection? Hittade ett par Frances pants på deras hemsida, kan det möjligtvis vara dem? Är hemma med ett fruktansvärt ryggskott och myskläder är det enda som funkar just nu :/
  Önskar dig och din fina familj en underbar sommar!
  Kram Petra från Sthlm

  1. Yes från årets kollektion! Supersköööna:)
   Ha en underbar sommar du med!
   KRAM

 18. Vilken skön look! I like 🙂
  Stod och höll i de där byxorna i förra veckan när jag var på utförsäljning hemma hos Hanna (grundaren till idd) och ångrar nu att jag in provade dem, var så ivrig på att samla på mig grejer till barnen.. Blev två små toppar till mig och en.. ehum, vintermössa haha 😉
  Kram snygging!
  Catta

Comments are closed.