HEMLIGHETSMAKERI PÅ FURILLEN

.
.
.

IMG_5611
.
.

Idag var jag och min mellanskatt (och min mams) på restaurang Furillen och då såg vi ut så här! Lolo har short från Gant, topp Ralph Lauren, kofta Zara och ballerinor från Ryns i Småstaden. Min dagens var smalrandiga jeans från Second Female, tröja HM, lång cashemerekofta Davida, väska Louis Vuitton och skor från Swedish Hasbeens.

.

.

..

.

.

Bonsoir mes amis!

.

.

.

.

Mår ni bra!? Här är det faktiskt liiiite ”si-så-där” med den här bloggerskan idag. Har fått ont i kroppen liksom och känner mig så där som när man håller på att bli sjuk men inte riktigt är det än. Lite illamående och lite trött och jag hoppas verkligen verkligen inte att det blir något mer av den här ev-influensa-på-g-känslan. För om ett par dagar så ska vi fira min älskade pappa på Furillen och det vill jag ju absolut inte missa! Vi var faktiskt där en liten sväng idag och tisslade och tasslade lite med hovmästarn och stämde av inför lördagen och jag gillar verkligen Furillen. Det är sååå speciellt och kargt vackery och så där skönt avskalat lugnt och lyxigt och de har riktigt riktigt god mat. De flesta som åker till Gotland känner nog redan till Furillen (jag har ju självt nämnt det flera ggr förut ) men om ni inte nu gör det så är detta alltså ett riktigt hett Gotlandstips:)

.

.

.

.

.

IMG_5619

,

.IMG_5576

.

..

IMG_5609

.

.

IMG_5583.

.

IMG_5616.

.IMG_5633

.

.IMG_5618

..

..

Visst är det läckert??? Stället, som både är hotell och restaurang, är också perfekt för fotografering och många reklam och konstpics har tagits här:)

.

.

.

.

Nu ropas det från Stora huset att middagen visst är på g so got to go vänner!

.

.

.

.

.

Ha en riktigt skön kväll raringar!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

22 kommentarer till “HEMLIGHETSMAKERI PÅ FURILLEN

 1. Åh, ser härligt ut! Furillen har jag velat besöka sedan jag läste om det i en tidning för fler år sedan… Det har inte blivit av än… men förhoppningsvis snart…

 2. Så tråkigt att du känner dig sjuk..igen. Måste säga att jag tycker att du verkar..som du säger..krasslig allt för ofta. Tråkigt att du ska ha det så. Själv kan jag säga att vi alla 6 i min familj är sjuka högst en gång vartannat år. Sen tillbaka till er utlands resa.. gud så härligt..men om det vore i morgon typ så skulle jag hylla den..men varför åka bort i juli liksom? Själv skulle jag aldrig överge den svenska sommaren under de få månader vi har. Nej. Vi åker alltid iväg till vårt hus i Thailand under september till december. Här i Sverige finns ju all värme o grönska man kan begära under våra sommarmånader.. kram

  1. Jag fattade inte riktigt kommentaren ”om det vore imorgon typ så skulle jag hylla den, men i juli….”
   Är det inte juli om några dagar??? Jag tycker att det låter superhärligt!

   1. Var bara dumt formulerat. Mitt fel. Menade bara att eftersom det just nu har regnat och regnat så skulle jag gärna sticka iväg i morgon. På stört. Men inte boka upp en resa längre fram. Alltså bara dra iväg på någon restresa.

  1. Om man är ”bra” bara för att man inte ständigt och jämt är krasslig i den bemärkelsen som menas här. Du har inte en aning om vilka andra sjukdomar vi ev lider av i familjen. Bara för att man inte ständigt hostar och nyser är man inte förskonad från andra krämpor. Mkt dum kommentar från dig.

   1. Läser man din kommentar så känns den ärligt talat rätt förolämpande, Vicky. Jag känner inte dig och vet inget om ditt liv, men vi verkar vara flera som reagerar på att den låter så överlägsen. Att du kallar Liws kommentar för dum hjälper inte det intrycket. I ditt första inlägg så berättar du att ni minsann aldrig är krassliga till skillnad från bloggaren (hur ska Petra/Philia ta en sån kommentar tänker du?) och sedan vill du väldigt gärna berätta om ert hus i Thailand samtidigt som det låter som om du dissar Petras resa helt (som hon är glad för). Du kanske inte alls menar illa med det du skriver, men det låter inte snällt alls och istället för att bara gå på defensiven så kanske du ska reflektera lite över hur du uttrycker dig?

 3. Fin kofta! Hittar inte den på Davidas hemsida, är det en herrvariant?
  Ha det fint på Gotland!

 4. Oj oj oj, så länge sedan jag skrev en kommentar här. Men jag följer din blogg varje dag…förstås. Ni verkar ha supermysigt på er semester! Lycka till med överraskningen, och krya på!

 5. Urläckert ställe. Måste vara helt magiskt att vara där och fota. Hoppas du slipper bli sjuk. Själv har jag varit förkyld i en vecka men nu börjar det bli bättre. Snygg mamma och tillika dotter. Kram Annika

 6. Inte för att göra en Vicky, men du är allt sjuk väldigt ofta. Tycker bara synd om dig, måste vara himla jobbigt. Du har säkert kollat dina värden och så!?

  1. Nej men väldigt ofta är jag väl inte sjuk?!:S Bara lite småkrasslig då och då, blir väl smittad av skatterna, men mina värden är finfina:)

Comments are closed.