MORGON PÅ DET JAPANSKA SPAET

.
 
.
.

IMG_7043-4.

.

Vaknade upp idag (på golvet a la japan:) och hela jag, ja hela min kropp, var såå utvilad och jag känner mig bara så totalt avkopplad just nu. Sällan jag kan sova en hel natt utan att vakna en endaste gång men inatt så sov jag så gott och som ett barn (Ni vet när man somnar på rygg och vaknar upp på rygg med armarna liggandes över huvudet. Underbar känsla:)

. .

. IMG_6905

.

.

.

Så vaknade jag upp till det här vädret och den här utsikten från balkongen! Vad säger man? Ord känns ju överflödiga med det här picset. Så lungt och tyst och fridfullt (ja tills ett kryssningsfartyg seglar förbi, då blir det party i några minuter:)

.

..

.IMG_6983-2

.

.

Så kom vår ursöta japanska värdinna och serverade frukosten vi beställt till rummet….

.

.

.

IMG_7003

.
.
.

Det finns så klart japansk frukost också (yes den var ju något nyttigare;) men vi valde kontinental variant och blev inte besvikna. Mmmm, s å mumsigt och mysigt (och Bea fick pannkakor och tyckte livet var tip-top:)

.

.

.

Nu väntar här en heldag med bad och aktiviteter för oss här i skärgården! (och det finns nu flera barnanpassade sådana för de små under Yasuragi kidsveckorna:)

.

.

.

Önskar er en fab tisdag raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “MORGON PÅ DET JAPANSKA SPAET

  1. Vad härligt att ha sovit så bra, lät fullkomligt fantastiskt… Och jag hade också valt kontinental frulle alla dar i veckan, haha 😉 Kram på er!

  2. Får du rabatt från Yasuragi för att du bloggar om dem? Eller är hela vistelsen en gåva? Inlägget lät lite reklamigt.

    1. Klart vi betalar för våran vistelse! Jag har gjort ”reklam” för många många hotell under mina bloggår, från städer som NY till Hua Hin, men de är så klart inte gratis.

    2. Yes vi har betalat för vår vistelse på Yasuragit och jag har skrivit om dem många ggr och det är ju bara för att jag tycker att det är fantastiskt bra. Var där första gången 2002 och har återkommit sen dess och ääälskar det spat och om det låter reklamigt så är det väl så helt enkelt!

  3. Längtar och väntar tills min tjej här hemma har åldern inne att haka på! Fortsatt trevlig semester på er!

  4. I wonder who takes all those photos of you?
    Breakfast looks delicious and your husband somehow funny in this japanese dressing gown.

  5. Ser helt underbart ut. denna natten trodde jag skulle bli bra men liten tös väckte mig mitt i natten och jag fick tassa in till henne och dela säng…2 malteser hängde också på så det har varit aningens trångt och varmt……Blir en siesta i solstolen. Kram Jess / Style de Vie

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg