OKEJ DET BLIR EN LITEN SNEAKPEAK

.

.

.

.

.. . IMG_7593 .

.

Här står det något inplastat och väntar….

.

.

.

.

.

Hello Freeedag!

.

.

.

.

.

.

Nooo, jag kan ju inte hålla mig så jag måste bara ge er en sneakpeak på den nya sänggaveln som vi köpt (och som just nu står i gästrummet) Den blev faktiskt ännu bättre än jag kunde tänka mig och den är alltså beställde helt efter mina önskemål på Zandvoort i Sickla (proportioner, val klädsel, tjocklek och typ av nitar och deras placering) Såå elegant så klockorna stannar och klassisk men med en twist med det där underbara snirkliga lite zebraaktiga linnetyget (som faktiskt är exakt samma som jag har på kudden i soffan i vardagsrummet ni vet fast i en annan mild ljusblå-grå-beige färgställning.)

.

.

.

IMG_7589-3.

.

Yes det är nog den absolut snyggaste stoppade sänggavel jag sett och jag ska nu idag välja en väggfärg efter denna har jag tänkt. Sen så ska det upp nya tjockare ”hotellgardiner” (ni vet såna där lite tunga som har vita transparenta gardiner bakom…) för mer ”hotelllyxfeeling” och sen lite Asplunds Tati-sängbord (som också står här hemma och väntar) och några snygga sänglampor. Funderar på ett par enkla punktriktade saker i mässing eller ett par bordlampor från Tennet eller kanske ett par svulstigare 70-talsvaranter med fot i formpressad glas… Vi får se vad snyggt jag snubblar på!

.

.

.

Men nu blir det först picknick, stranden och soool och bad!

.

.

.

Ha en alldeles fab fredag raringar så kikar jag in till er lite senare igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

23 thoughts on “OKEJ DET BLIR EN LITEN SNEAKPEAK

 1. Låter som ni kommer få ett underbart och fint sovrum! Kul med förnyelse. Här är det stooor förnyelse på G vi flyttar in vårt nya (gammalt men nytt för oss) hus om en månad! Wiii ska bli så kul, håller nästa på att längta ihjäl mig 😉 ha ha ha
  Kram och ha en fin fredag!

 2. Så COOOOOOLT!!! Du kommer att göra det supersnyggt, ska bli häftigt att se! 🙂

 3. Nääää…. dra mig baklänges, vad jäkla snygg!!! Avis så fejjan lyser grönt:)
  Ska bli spännande att se alltihopa sen! /M

 4. Ursnygg sänggavel!! Men jag undrar vad som hände med den där snygga rosa-aktiga zebratapeten som du visade för ett tag sedan? Trodde att den skulle upp i ert sovrum.. så jag har väntat med spänning för att se resultatet 😉 Blir säkert hur snyggt som helst när du är klar med allt fix!
  Kram från Hanna i Lund

  1. Tapeten skulle upp i vår lilla klädförvaring men jag ångrade mig och det målades vitt istället. Kaaanske kommer den upp i vår wic (eller ”vår garderob som man kan gå in i”:) när den ska fixas till så småningom.
   Kraaam

 5. Åh fi faen va schnöggt, jag blir nästan lite svimfärdig när jag tänke på hur sjukt jäkla snyggt det kommer bli när det är färdigt, med allt som du beskriver. Avundsjukan e inte skön alltid alltså.. 😉
  Men sjukt kul ska det bli att få se sen!! Jag har lite hotellkänsla på mina sovrumsgardiner, mullvadsfärgade i sammet, älskar dem!! Skulle vara fint med ett par i nån dovt blågrå färg hos dig tänker jag 🙂
  Som sagt ska bli kul att se, ooolidligt spännande för att vara ärlig!!
  Stor kram och ha en fab dag, om 1,5 timma går jag på semster wihoo!!
  Då ska jag ut till Hönö och bada och äta glass med mina fina barn =)
  Catta

  1. Men du är ju alltid så go Catta! Blå-grå gardiner låter ju riktigt schysst.Tack för tipset sweetie:)
   Kraaam

 6. Ser verkligen superfint ut ska bli spännande att se när allt är klart!
  Visst var dina ”gamla”sängbord från Allinwood ?
  Om du vill sälja dem så är jag intresserad av dem!
  Ha en fortsatt fin sommar!
  Vi har precis köpt en båt och ska frakta den och oss med en himla massa packning ,
  ner till ostkusten till vårt nya sommarhus !
  Ska bli underbart!
  Kram Carina/ Västerås/FotvårdsklinikenCW

 7. Sååå grymt snygg, tror jag svimmar 😉
  Håller med, den absolut snyggaste och coolaste sänggavel jag skådat!!!
  Heja Dig och Din underbara blogg – love it!

 8. Har gått runt i zebra- och khakikläder sen första trippen till Kenya för drygt 30 år sedan. Trodde jag sett allt men det här var nytt. Mycket snyggt! Undrar om man kan göra den själv?

 9. Snygg! Men för ni som inte har x antal tusen så är det väldigt lätt att göra en sådan själv 🙂

 10. Snygg sänggavel det där.
  Stackare som har skadat dig, hoppas du snart är bra igen och att du kan börja träna igen som du brukar.
  Ha en fin helg
  Kram Linda

 11. Hej! Åh, så läcker sänggavel!! Vill också ha en sådan! Vad har Du för mått på Din? Kostar hur mycket?
  Tacksam för svar!
  Ha en fortsatt fin sommar!
  Kramisar!

 12. Sååå fin! Tips på ”hotellgardiner”… har precis köpt lite glansiga, tjockare längder på Ikea med en sån där fin, ljus silver/grå färg. Har fäst dem i en skena i taket och satt tunna vira skira längder bakom. Skulle passa tokbra till sänggaveln! De heter ”glanssnäva”

 13. Hej! Tack för en fin blogg! Läser ofta, men brukar inte kommentera. Dumt! Det borde jag göra oftare, för du inspirerar verkligen, på så många plan.
  Jag skulle bli jätteglad om du vill berätta var jag kan få tag på tyget du använt på gaveln. Det var så fantastiskt vackert. Tack på förhand!
  Kram Anki

Comments are closed.