100% NJUTNING

.
.
.
.
IMG_8960
.
.
.IMG_8969-4
.
.
.IMG_8939
.
.
 
IMG_8941.
.
.
IMG_8936-2

.
.IMG_8953

.
.

IMG_8967
.
.

Pics från O.B.C denna morgon då hela familia njutit 100%:) (Och vi bor långst bort till höger på det översta picset, där lilla Mario-Brosvaktmästarn står och fixar något. Vi har alltså poolaccess och delar dem med de andra som har suits runt den poolen. Vet att flera undrat över detta:) Min dagens är klänning från Lindex, solisar Victoria Beckham och kimono från Kyss Johanna.

.

.

.

.

.

Yasouuuu vänner!

.

.

.

Hoppas ni mår bra!?! Läste precis att ni har det tokvarmt där hemma i Sverige också, vad härligt:)

.

.

Här har vi kickat igång måndagen med spa-besök och det var verkligen såå skönt. H och Bea fick massage och Bea fick barnvarianten dvs Berniemassage med chokladdoftande olja. Efteråt serverades det Plopp tillsammans med en hälsning från Vingmaskoten Bernie, så himla gulligt:)Själv tog jag en djuprengörande klassisk facial så nu är jag så ren och fräsch i huden! Passade på att komplettera hudvården med lite nya Decleorprodukter också, en alldeles ny ansiktmask och klassiska Irisserumet (behövs lite extra när huden utsätts för så mycket sol och salta bad) Förutom att det var skönt så var det så roligt att ha en liten chit-chat med den unga svenska hudterapeuten och få höra lite om hur det är att säsonga på Kreta (och få reda vem som egentligen döljer sig i de där Lolo och Berniekostymerna haha. Har undrat så:)

.

.

Nu ska vi gå ner till bechen här och möta upp en norsk familj som har en liten tjej i samma ålder som Bea och bada lite!

.

.

.

Ha en fin start på veckan girrrls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “100% NJUTNING

 1. Ser fullkomligt fab ut, även om det är varmt här så ser det härligare ut där haha! Älskar spa förövrigt, och den där lilla äppeltvålen ligger på mitt handfat this very moment… 🙂 Ha det fortsatt finfint!

 2. Detta kan inte vara en vanlig familjeresa. Så mycket positivt och så mycket om hotellet verkar inte trovärdigt. Betald resa?

  1. Ja resan är självfallet betald av oss (vi behöver inte få resor av Ving och jag tror inte de skänker några heller) och det är en vanlig men kanske lite lyxigare familjeresa. Det finns mängder av positiva recensioner från just detta hotell, googla runt så får du se och det ÄR ett superhotell. Tycker du ska vara mycket försiktigare med dina antaganden, det är inte särskilt trevligt och om jag ibland skriver sponsrade inlägg så skriver jag att de är det. Så nu vet du det i framtiden.

   1. Hej! Det är faktiskt bra att veta detta, jag har också varit fundersam ett antal gånger gällande just denna fråga. Och tydligen har jag inte varit den enda. Jag bor i Finland och här finns det rekommendationer i denna fråga som de flesta (alla stora iaf) bloggare följer. Det är så mycket lättare för oss läsare och det blir också mindre spekulationer i kommentarerna 😉 Jag tycker att du inte tidigare gjort någon klar gränsdragning i denna fråga och när man också vet att du driver ett företag kring detta, det är det som gör att man börjar undra, inget konstigt med det. Som läsare tycker jag iaf att man ska få veta vad som är betald reklam.
    Ha en skön fortsättning på semestern!

    1. Jag förstår att vissa kanske har intresse och vill veta detta och jag skriver ju om något kanske är sponsrat/ i samarbete. Det jag inte förstår riktigt är att vissa ta för givet vissa saker, bara så där hur som helst och kommer med falska påståenden osv bara för att jag inte skriver att något i n t e är sponsrat:s
     Tack, det ska vi ha!

    2. Milde himmel, om dere har fulgt Petras blogg i litt mer enn 15 min. så ser dere at hun tydelig i sine innlegg skriver at de er i samarbeid med xx de gangene de er reklame!

 3. Men då härligt ni har det!!
  Hotellet det riktigt lyxigt och nice ut, likaså du 😉
  Ha en fortsatt skön semester!
  Kram Catta

  1. Yes, det har dom och jag har faktiskt varit där också!!! Tre ggr tom och när jag kommer hem får du ta över:)

 4. Ser helt fantastiskt ut!! Blir väldigt sugen att boka en resa dit. Hur är maten? Är det lugnt och skönt i matsalen eller är det som på många andra all-inclusive, en skolmatsals ljudnivå? Tacksam för ditt omdöme då jag tror du har bra känsla för vad bra och mindre bra är.

  1. Tack för ditt svar på Insta ang maten, uppskattas mycket!! Fortsätt och njut av din fina familj, sol och bad!

 5. Vilka underbara bilder och härligt med spadag. Jag var själv iväg i förmiddags och unnade mig en deluxe pedicure. Såå gudomligt skönt för fossingarna.

 6. Just nu känns det inte så härligt att det är tokvarmt hemma. Då det tokbrinner i skogarna. 🙁 Inte långt från dig.

 7. Hello from Sparta!
  Have an amazing stay in my beautiful country!
  I love your blog for a long time but it’s the first time i commend. Keep the good work!

 8. Härligt det ser ut för er!
  Inte lika härligt här i Västmanland 🙁 Skogsbrand mellan sala och norbergsområdet.
  Ingen fara i nuläget för Västerås men det sägs vara mycket brandrök på väg in.
  Ha en fortsatt bra semester

 9. Ser superhärligt och fräscht ut där ni bor, verkligen! Jag undrar, vad har du för lack på tåsingarna? 🙂

Comments are closed.