MÅNDAGSBUKETTEN

.
.
.IMG_1825-2
 

.

.

Är absolut kär i den maffiga buketten jag shoppade nere på torget igår! Finns det egentligen några härligare snittisar än Hortensior på hösten? Tror inte det och de där ljuvliga bollarna blev så fina i den klassiska bollvasen:)

.

.

.

IMG_1833

.
.

Finaste måndagsbuketten

.

.

.

.

.

Todelooooo bloggisar!

.

.

.

.

.

Här har jag och Beabus tagit lite skön sovmorgon denna tisdag. Just nu sitter skatten uppkrupen i soffan i pyjamasen och kikar på Saltkråkan medans jag sippar latte och bloggar här vid matsalsbordet (och som jag längtar efter vårt nya matsalbord nu, har väntat på det ganska så länge men ”den som väntar på något gott tralalala”:)

.

.
Igår kväll hade vi ju mamsen och papsen över på middag som jag fixat och den blev faktiskt såå himla god. Men vet ni,  jag glömde att ta ett endaste pics på middagsmaten och det är ju inte så roligt att ge er bra recept helt utan pics…(Eller är det  kul ändå?:S ) Vad tycker ni överhuvudtaget, gillar ni när jag lägger ut recept?? Jag har bilder på äppelefterrätten, som också blev supersmarrig, men jag vet inte om jag vågar lägga upp det eftersom jag minst sagt blev ordentligt utskälld efter mitt förra äppelrecept….:)

.

.

.

Nej nu måste jag och min lilla busunge ta tag i dagen här!

.

.

.

See U soon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

40 kommentarer till “MÅNDAGSBUKETTEN

 1. hej,klart vi vill få tips på goda recept.en blandning av mat mode inredning är bäst tycker jag.

 2. Instämmer med ovanstående. Appropå äppelkakan, så gjorde jag den i söndags. Mycket smarrigt!!

 3. Jag tycker absolut att du ska blanda, även med recept. Det tillhör ju livsstilen och allt det andra som du skriver om. Våga vara och bry dig inte om surisarna i kommentarsfältet – det försöker jag att inte göra. Jag provar dina recept då och då och eftersom jag driver en matblogg så lägger jag ut och länkar till dig ibland.

 4. Hejsan, älskar dina recept,det du lägger upp är mycket inspirerande och goda recept.
  Härligt att få middagstips, fikatips och lite goda vintips när jag ändå klickar in och kollar läget på din mysiga blogg.
  Kram & ha en bra dag, Åsa

 5. Lovely! Åh, måste nog oxå köpa mig en buket hortensior, så fluffigt vackra!
  Mysigt med sovmorgon, och spännande att få se det nya bordet 🙂
  Haha, ja herregud! Ajabaja, inga äppelkekerecept du, vekar livsfarligt 😉 Nej då, majoriteten här gillar nog de allra flesta av dina inlägg och gör vi inte det så skrollar vi igenom det vi inte är superintresserade av och väntar på nästa =) Inte svårare än så liksom. Jag gillar typ allt, dina bilder är ALLTID vackra och dina ord får mig at känna mig glad och positiv, visst ibland är det himla käckt kanske men det är faktiskt bara härligt! Du ska få vara du helt enkelt, och det är din blogg, punkt. Plus för humorn med, älskar´n ;D
  Kram Catta

 6. Godmorgon !! Åååå så snyggt ditt hår är nu ,är det nyfärgat ?? Solblekt ,? Om du färgat det vilka färger har du blandat ? Du har en super mysig blogg som jag läser varje kväll !! Min egen guld stund kramar

 7. Vi vill alltid ha recept! I alla fall jag :). Och suuuperfin bukett… hade exakt en likadan med 5 maffiga snitthortensior i daggen som jag tyvärr igår var tvungen att slänga för att de hade gjort sitt. Men de höll i drygt två veckor och det måste jag säga får vara ett bra betyg på snittblommor.

 8. Vet inte vad det handlar om för kommentarer till annat inlägg och ids faktiskt inte ta reda på det heller. Men. Jag gillar recept 😀 Hoppa sni får en härlig dag!

 9. Tack för en fantastisk blogg! Nya recept mottages med glädje. Ni har ett vackert och inspirerande hem och jag älskar dina ”dagens”. Må så gott!

 10. Ääääälskar att få nya recept <3 Vissa kanske inte vill vidga sina vyer, men det vill jag! Tack för all inspiration du förmedlar.alltid.hela tiden.älskart!

 11. Recept med bilder är självklart roligare
  Men viktigast är ändå recepten. Alltid på jakt efter något smarrigt

 12. Fick lite ont i magen och hjärtat slog alldeles för hårt när jag läste kommentarerna till förra ”äppelinlägget”. Självklart är det skoj med både matbilder och recept, några kanske hoppar recepten och några älskar dem, du kan ju inte göra alla nöjda! Vi är många som älskar din blogg, din personlighet och glädje och så klart dina fantastiska bilder. Imponerande!
  Kram Jenny

 13. Nej men utskälld för äppelrecept? Måste ha missat nåt här men det låter ju inte så trevligt! Klart man uppskattar recept, tips o nytt inom mat o bak, always! Kram!

 14. Var nog så att det vara bara en kommentar som inte var positiv till recept på äppelkaka sen fick den kommentaren en massa påhopp naturligtvis, kanske välförtjänt inte vet jag om det är sådant vi ska hålla på med. Förstår inte varför det alltid måste blåsas upp hela tiden. Om någon skriver något dumt låt det vara istället för att uppmärksamma det med kommentarer tillbaka. Man ser alltid här på antalet kommentarer om det är något ”chafs” på gång. Och idag tycker jag nästan Petra ber om det. och visst fler kommentarer idag 🙂

 15. Ja, men självklart skall du lägga upp recept Petra 🙂 Blev så sugen på att baka din Franska äppelkaka, men skall det vara 8 ägg i dubbelsats?? Bloggen är superhärlig! I love felgoodkänslan du ger 🙂 Kram

 16. Oj!! Hur kan man bli utskälld för att man lägger ut ett recept?!?! Tack o lov missade jag de elaka kommentarerna! Så tråkigt!! Kram Lisa S

 17. Din blogg är ju en livstilsblogg eller som jag ser det -ger mig guldkant på tillvaron:) så visst skall du fortsätta med recept samt allt det andra.
  Jag ser din blogg så ”informativ” jag som inte hinner surfa runt i nätbutiker, söka recept, vet att jag i din blogg kan fina inspiration. Så jag härmar dig friskt!
  Nu vill jag ha en sådan fin sänggavel som du visade härom veckan? Var hittade du den? Och hur är färgen som du har/skall måla i sovrummet med? surfade runt, köpte du den på nätet?
  och mattan som du skrev om, var det sisal matta?
  Hälsar en frågvis ständig läsare!

 18. Jag gillar allt du lägger ut, och vem vill inte ha inspirerande recept undrar jag?
  Tack för en underbar blogg!
  Jag har en fråga, var köpte ni ert nya gårdsgrus? Är precis i planeringsfasen av grus till infarten!

 19. Vill gärna ha tips på goda recept! Håller med som någon annan skrev att här får jag inspiration till det mesta, kläder, mat, inredning, träning, familjeliv, utflykter – ja livet helt enkelt!
  Har gjort flera av dina recept och allt har blivit gott! Har en kycklingrätt i min kokbok som heter Philias kyckling:) ett recept jag hittat här för längesen och som jag gjort många gånger och även modifierar lite ibland!
  Tack för all inspiration du ger!!!
  Kramar Jenny

 20. Nu var det länge sedan jag kommenterade något! Det var så mycket skit och elaka kommentarer ett tag så jag ledsna! Jag älskar när du lägger ut recept, med eller utan bild, spelar ingen roll

 21. Toppen när du lägger upp recept, kör på! Gjorde äppelkakan som du la ut och den var ju grym! Utskälld?! What?!

 22. Otroligt vacker bild! Recept uppskattas men saknar interiör och inredning. Var mer av det förr. Men som sagt livet förändras… Tack i alla fall för bästa bloggen 🙂

 23. Hej, jättegärna recept och det är självklart kul med bilder på maten också. Gjorde din asiatiska rätt med nudlar härom veckan – kanongod! Tack för bra blogg.

Comments are closed.