LJUNG & LJUNG

.
.
.
. IMG_3824
.IMG_3808

.

,

Det finns ljung och så finns det ljung:) Vanlig och torr vinröd-brun och lite knastrig ljung är ju inte någon stor favvis för mig, ej heller ex den tokblå och konstfärgade. Men den nya pigga lavendelfärgade, den är fin tycker jag! Lite samma känsla på något sätt:)
,

.

IMG_3805-2.

.
.

Så är jag så glad över den fina maffiga pokalen/krukan i tungt gjutjärn jag hittade idag. Har ju letat efter precis en sådan att ha på trappen, en rymlig lite enklare modell och inte så utsmyckad, och nu bara stod den där på Åsby i Hallstahammar och väntade på mig! (och just nu är vår trapp under renovering så krukan får vänta lite innan den får flytta upp:)
.

.

.

.

Bonsoir söndagskväll!

.

.

.

.

Yes det blev en liten tur och retur till Hallstahammar Hem & Trädgård idag och här har vi nu precis mumsat middag i form av fantastiskt god pasta med köttfärssås. Mmmm. Gör man riktigt god sådan så finns det ju nästan inget bättre och idag testade jag en nya variant som jag tänkte ge er receptet på. Dock så får ni inte det idag kära bloggisar för min förkylning vill nu baara att jag ska ligga i soffan igen och bli ompysslad istället. Se en spännande  thriller, bli lite masserad och smutta chaithé, yes det får bli söndagskvällens plan:)

.

.

.

Önskar er finingar en mysig kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

.

KRAM

,

,

,

,

,

12 kommentarer till “LJUNG & LJUNG

  1. Den var ju superfin den ljungen, har nog aldrig sett. Urnan var grymt fin den med.
    Lite avis på din päls du visade, var på g att köpa den med ångrade mig i det sista, nu ångrar jag mig lite igen..
    Supersnygg på dig!
    Kram Catta

  2. Mycket bra val av färg på ljungen!! Jag har exakt samma färg här hemma. Stor krya på dig hälsning från mig!

  3. Jättesnygg ren och klassiska kruka. 🙂 Har själv två stora svarta krukor var sida av ytterdörren, gillar verkligen det där klassiska. 🙂 Du får krya på dig, är själv inne på min tredje förkylning på tre veckor, trist värre. Kramizz Laila

  4. Herregud, nu har jag läst ikapp hos dig snygging, så här kommer några snabba reflektioner – din dotter var VÄRLDENS SÖTASTE prinsessa, din MB-fauxfur helt smashing och denna ljungen och krukan hur snygga som helst. Pjuh!! Nu är jag i fas i mit HoP-lasande. 😉 Puss!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg