ÄÄÄNTLIGEN FREEEDAG

. . .
.
.
.IMG_4007-2

. .

.

.

Bea fick vara fredagsstylish på dagis idag i JP Gaultier! Tycker det där cool-söta tatooprintet passar så bra på små tjejer och både tights och ballerinakjol finns just nu på Lindex (kom i butik i onsdags) och koftan är från Noa Noa och tishan under från HM.

.

.

.

.

.

.

Tjingeling mes amis!

.

.

.

.

.

Krax, krax, krax. Åh den envisa förkylningen återkommer, håller i sig och ökar i styrka och idag är jag såå ömklig. Ligger under täcket med tuungt huvud och hostar och tycker lite synd om mig själv. Försöker bota det värsta i halsen med med en stor kopp honungsthé här brevid och ja det får bli en fredag med att mest ligga på soffan och jobba (har ett par saker som måste bli klara innan helg) och bara vänta på att det blir eftermiddag så hela min älskade stora stökiga glada familj trillar in igen!  Trillar in med buller och skratt och mumsig fredagsmat (jag vill ha H pasta Speciale!) och massa godis och glass. Lääängtar redan:)

.

.

.

.

IMG_4012

.

.

 

Ha nu en riktigt bra start på fredagen vänner! Glömt inte att le och att göra det bästa av denna dag för dig och alla omkring dig:) (och glöm inte att lyssna på skön musik!)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

.

11 kommentarer till “ÄÄÄNTLIGEN FREEEDAG

  1. Söta Bea! Älskar när dina tjejer spexar lite när du tar kort, blir ju inte så stelt då 🙂
    Jag undrar vad ni har för golv i hallen? Kom och tänka på det nu när jag såg de marockanska plattorna vid spisen.. Vi har liknande trägolv som ni i resten av huset och tycker de passade så bra ihop med resten av golvet hos er. Men skulle det funka i en hall tror du eller blir det för ljust med tanke på leriga stövlar och allt du vet 😉 Har ni mörkgrå klinkers i hallen? Kommer inte ihåg om du visat det tidigare..
    Ha en riktigt härlig fredag nu! Jag ska klippa mig, det ser jag fram emot. Men städningen ligger jag minst sagt lite efter med härhemma.. hrm.. Tips på det mottages gärna med, ni har det ju alltid så fräscht och fint hemma!!
    Kram

  2. Världens sötaste Bea!! Jag låt ju hemma förra veckan, hoppas du snart är på benen igen darling. Ha en superskön helg!! <3

  3. Be maken köpa hem Kan Jang…du kommer må bättre redan imorrn. Ta en slurk morgon och kväll.
    Skölj snoken med saltvatten 🙂
    Krya på dig!

  4. Krya hälsningar. Tips som är gott och lindrar när man kraxar. Ta ca 2 cm skalad ingefära lägg i en kopp o pressa i en citron, häll i hett vatten och smaksätt med honung efter smak. Drick och njut!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg