SPÄNNANDE

.
.
.

IMG_4032

.

.

På sjuklingens (moi då) nightstand så ligger just nu Denise Rudbergs sprillans nya roman om åklagarsekreteraren Marianne Jidhoff och väntar på att fortsätta läsas. Tokgillar de där böckerna med ”krypande spänning och elegant underhållning” som det står på baksidan:)

.

..

.

.IMG_4039

.

.


IMG_4037-3

.
.

Mer mitt på ”min sida”: nytt yummie yummie från Marabou i forma av mjölkchoklad med bubblor med caramel i, mmmmm så goood (sen så är ju mina vigsel + förlovningsring mina allra finaste ägodelar, det är så mycket känsla med de där två. Jag har dem alltid på mig förutom när jag sover och då är de ändå nära nära:)

.

.

.

.

..

Todeloooo!

.

.

.

Inte mycket att rapportera idag söta bloggisar! Fortsatta krassligheter och fortsatt intag av fasligt mycket glass och godsaker och en hel del topplistefilmer betas av. Yes, det är mest sånt som händer här hos tokförkylda mig i Småstaden denna lördag:)

.

.

Önskar er alla en fin lördag så ses vi /förhoppningsvis piggare) imorgon igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

22 kommentarer till “SPÄNNANDE

  1. Oh yes, de böckerna är bara så bra. Denise Rudberg – hon kan hon!! MUMS med choklad, min last här i livet. Ha en fin kväll – krya på dig !

  2. Gillar inte dessa böcker av Rudberg. Känns väldigt intelligensbefriande och ytliga:( sorry!
    Krya på!!

    1. Håller med, har bara läst första boken iofs men tyckte då att den var fullständigt intelligensbefriad.

  3. Krya på dig! Denise böcker ju bara såå härligt underhållande 🙂 Marianne är ju en helsköön dam med skinn på nosen 🙂

  4. Hur går det med källaren (danssalen)? Är så sänd på resultatbilder:) Någon uppdatering kring det du vill dela med dig av, är det långt kvar till vi får oss en glimt in?:) kram och krya på dig!!

  5. Fina fina Petra, undrar bara vad den super fina färgen på väggarna heter? Massa krya på dig kärlek

  6. Verkar vara en bra bok, 🙂 har själv fått en bok i present som jag ska nu börja läsa. Så det ska bli roligt att läsa nånting igen. Det var så länge sen.
    Krya på dig.

  7. Tack för boktipset! Visste inte att den kommit ut men skall definitivt läsas, gillar att Rudberg bytte genre o. det känns verkligen som att man sitter där med Augustin, Marianne o. den där tredje ( vars namn jag glömt ) i hennes våning, diskuterande fallet med en kopp kaffe 🙂

  8. Men alltså, visst är det nåt speciellt men vigsel- och förlovningsringar! Jag blir fortfarande sådär bubbligt glad och nöjd när jag kollar på mina, och de har hängt med i gott och väl 15 år nu! Mina åker iofs av och på eftersom jag jobbar i vården.
    Ha det gott och pigga på dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg