GRACE OF MONACO

.
.
.

IMG_4182
.
.

Här ligger jag idag nedbäddad i gästrummet och kollar på Grace of Monaco! Någon av er bloggisar som har sett den? Riktigt bra och Nicole Kidman är perfekt i rollen som en sval vacker Grace Kelly tycker jag. Sen så bara älskar jag ju kostymfilmer och Monaco och slott och tjusiga miljöer:)

.

.

.

Heeeej Tisdag!

.

.

.

Denna tisdag startade vi tidigt genom att åka till infektion på sjukhuset allihopa! (Inte för att jag är sjuk utan för att ta vanligt semestervaccin:) När vi kom dit så hade de någon form av Ebolaövning bland personalen och när de stod där i de där typiska skyddskläderna så kändes det minst sagt lite små läskigt, ja usch och fy så verkligt det blev på något sätt. Sen så efter vi väntat en liten stund där så var det då dags för alla att fylla på vaccin och då visade det sig att vi inte alls behövde det? Att vi visst hade fullgott skydd (men på den privata kliniken vi varit på tidigare hade de alltså sagt något annat, märkligt..) Så det vara bara att ta alla skatter som var nu var överglada att slippa sprutor och åka tillbaka (och för mig att krypa ner här under sköna täcket igen:)

.

.

Nu ska jag tassa till köket och fixa lite ingefärs och citronthé men jag kikar in till er snart igen!

.

.

Ha en fin dag bästa bloggisar och so long!

.

.

KRAM

.

.

.

18 kommentarer till “GRACE OF MONACO

  1. Hej,
    Älskar när Du lägger ut dagens outfit:-) Lägg ofta ut vad Du inhandlar för kläder till Dig samt makeup och hudvård. En rolig och kul hobby för mig. Förgyller vardagen:-)
    Krya på Dig!!

  2. Me too. Älskar kostymfilmer!!!! Skönt att ni slapp sprutorna och krya på dig!

  3. Tack för filmtipset, den ska jag absolut se! 🙂 Fortsätt mys under täcket, kram!

  4. Blir lite nyfiken vilket skydd/ vaccin ni redan fått och vad var det den andra kliniken tyckte ni skulle ha? Kram o tack för all inspo. Krya på dig! Förresten hade det inte varit bra med vaccin för dig nu om du har en infektion.

  5. Vilken tur tänkte jag, precis som barnen, att ni slapp ta spruta. jag är en aningens spruträdd. Men superhärligt att snart få åka iväg, jag är minst sagt sugen på värme, azurblåa hav och paraplydrinkar.
    Men jag får roa mig med att läsa din blogg helt enkelt 🙂
    & krya, krya!

  6. Connaissez-vous les dangers de la vaccination ? Ce serait important de vous y intéresser….
    Vous devriez prendre des capsules d’origan qui renforce le système immunitaire.
    Il y a aussi les synergies d’huiles essentielles et l’homéopathie.
    N’affaiblissez pas le système immunitaire de vos enfants par les vaccinations.
    Quant à ébola ce n’est que de la propagande. Il y a suffisamment d’article sur le net qui en parlent… (argent colloïdal et chlorure de magnésium). Cherchez et vous trouverez).
    Bises

  7. Hej Petra! Vet att många frågat innan, men vad är det för färgkod på den gråa du har i gästrummet?
    Tacksam för svar!
    Önskar dig en trevlig kväll!

  8. Ja, den filmen skulle jag vilja se nu. Älskar såna filmer med. 🙂
    Vila dig och krypa på dig.

  9. Såg den på bio. Tycker den var mer vacker än bra eller vad man ska säga. Nicole gör rollen jättebra, det är så intressant historia och hennes livsöde är så tragiskt och jag tycker de fick fram henne som person väldigt fint. Men filmmässigt kunde den varit bättre. Men allt är förlåtet för den är så jädrans vacker med miljöerna och kostymerna haha.

  10. Tyvärr är det mycket pengar i vaccin. Har oxå blivit rekommenderad onödiga vacciner på en privat klinik. Gardasil är också ett mycket ifrågasatt vaccin. I Japan rekommenderar man det inte längre pga biverkningarna och en av professorerna dr Diane Harper som varit med och forskat fram det, varnar nu för detta vaccin.

  11. Privata kliniker drivs av vinstintresse, så det är klart att de försöker sälja på kunden mer än vad denegentligen behöver…. Roligare saker kan man ju lägga pengarna på! Krya på dig och återigen tack för en trevlig blogg!

  12. Hej! Infektion ger bara vaccin om det behövs, många andra vaccinationsställen tänker pengar och ger gärna mer än nödvändigt tyvärr så ni hade nog bara tur och sparade en slant! 🙂 Vi pratade om att ni förmodligen upplevde det som lite läskigt, hoppas inte barnen tänkte så mycket på det…//ylva

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg