JULKALENDER TILL LAKRITSÄLSKARN

.
.

. IMG_6927-2 .

.

När mellanskatten fick en lyxig julkalendern (ja den maffiga från Body shop som jag visade i veckan) så var jag ju tvungen att hitta fina adventskalendrar till de andra två syskonen också! Visste att den ovan från Johan Bülow med lakrits skulle bli perrfekt till Trulle. Cool, svart och proppfylld med favoritgodiset nämligen lakrits.

.

.

.

IMG_6928

.

.

Och ja, han blev jätteglad! Perfekt kalender till de som passerat det där ”barnkalenderstadiet” tycker jag och den finns bla på NK konfektyr (Och kanske man får smaka en liten bit själv också, jag älskar ju Johan Bülows Lakrids:)

.

.

.

.

.

.

Tjingeling söndag!

.

.

.

Idag kör vi hemma-pyssel-fixsöndag! Det bakas och städas och tvättas och just nu i denna stund sätts det upp vackra nya ljusslingor i äppelträden ute på gården ser jag genom altandörrarna. Och en lysande ren med släde har visst H och Bea varit och köpt så nu blir det väl värsta ”Americanstylechristmas” i trädgården haha:) Men det är charmigt tycker jag, lite barnslig och crazy jul är ju faktiskt den mysigaste! (och flera grannar har ju stoora julljusarrangemang och trädgårdstomtar som lyser högt och lågt så det är bara att gå all in här på vår gata i stan:)

.

.

IMG_6918-4.

.

.
.
Men än så länge öppnas inga luckor för det är ju en heeel lång vecka fram till första advent! Har inte tagit ner ljusstakarna från vinden än heller, de får vänta några dagar till (men en toksöt liten pappersren från Leilas General Store har fått komma upp i köksfönstret iaf:)

.

.

.

Det är så himla himla härligt att det snart är jul, älskar den här tiden runt första advent och skatterna är såå pepp redan…

.

.

Nu ska jag ta tag i lunchen här och idag blir det klassikern Biff Rydberg, mmmm. Ha en fab fortsättning på dagen så ses vi snaaart igen! (tänkte återkomma lite senare med tips på två riktigt sköna feelgoodfilmer som passar söndagsmyset:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

7 kommentarer till “JULKALENDER TILL LAKRITSÄLSKARN

  1. Håller med dig om att detta är en härlig period vi går in i nu. Och jag känner mig mer peppad på julen än på många år. Vet inte varför. Lakritskalendern skulle vara en kalender i min smak. Ha en fin dag. kram Annika

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg