SUPERTIPSET FÖR TRÖTTA ÖGON

.
.
.IMG_6948-2

.
.

Här ovan har ni ett supertips till trötta vinterögon!! I en liten blå burk (den är för män faktiskt men de har ofta lite effektivare grejjer;) finns svaret för ev pluffsighet och svullnader. Detta är ett stift från Kiehls, Facial Fuel Eye de-puffer, som är så svalt och skönt och som funkar absolut utmärkt har jag precis upptäckt. Toppen att ha med sig i väskan och bara rolla på lite när man behöver ”piggnas på”. Löp och köp säger jag (och nej jag är inte sponsrad av Kiehls;)

.

.

.

.

Hej nya vecka!

.

.

.

Finns det något gråare än vädret just nu?? Har solen gått upp än, någon som vet?!? Det är tur att jag varit en sväng till stora varuhuset och laddat upp ljusförrådet för nu går det måånga sådana kan jag lova:)

.

.

Idag har vi en hemmadag för Bea är lite krasslig och har hosta och är allmänt seg (ingen feber som tur är) Så vi gör inte så mycket utan fixar önskelistor, läser sagor, lägger pussel och dricker iskall julmust + ser x antal Prinsessfilmer (Och så försöker jag jobba lite mellan varve:) Så funderar jag även på vad jag själv önskar mig i julklapp för tomten ville visst veta det hörde jag idag! Jag är barnsligt förtjust i paket och klappar så det ”han” absolut få svar på a.s.a.p (har ju spanat in några godingar:)

.

.

Nu ropar någon på mig här att hon vill ha meeer pepparkakor så – got to go!

.

.

.

Vi snart igen finingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

5 kommentarer till “SUPERTIPSET FÖR TRÖTTA ÖGON

  1. Vilket bra tips, tack för det! 🙂 För ögonen känns inte direkt superpigga denna ruggiga gråa årstid – hallååååå solen, where did u go…? Puss på dig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg