MIN TOLKNING AV MAX FACTOR CELEBRATING PART IIIII

.
.
.ff-2-3

.

.

farrah

.

.

Tjingeling!

.

.

.

Yes, idag kör jag den femte och den allra sista make-uptolkningen i samarbete med Max Factor! Det har verkligen varit jättekul att göra en liten egen version av alla dessa tidsepoker och testa olika sätt att lägga ikoniska make-up.

.

.

Dagens ikoniska skönhet är ingen mindre än Farrah Fawcett och hon var ju verkligen den allra fräschaste av de fräscha och om någon av er inte direkt vet vem Farrah Fawcett så kan jag berätta att hon var ex den blonda i Charlies Angels på 70-talet:)

.

.

.

.10679509_988849304463192_5676088380258540053_o-2

.

.

Max Factor teamets egna 70-talstolkning med en discoglittrande magiskt vacker Gwyneth Paltrow (Den snyggaste tolkningen av dem alla enligt mig och passar verkligen Gwyneth som handen i handsken)

.

.

.

file_12-2

,

,

Och här har vi originalet. Det var stort hårsvall som gällde och en den där typiska amerikanska, fräscha och solkyssta looken med kindbenen i fokus.

.

.

.

IMG_9287

.

.

I mitt Max Factor-celebratingkit ingick följande denna gång: Whipped Creme Foundation, Flawless Perfection Blush i Mulberry, Wild Shadow Pot i Savage Rose och Auburn Envy, Colour X-pert Eyeliner i Black, False Lash Effect Mascara i Black och Colour Elixir Lipstick i Sunbronze.

.

.

.

cr-2 ,

,

Håret ar fix och redo att sätta igång med make-upen! För att få den där rätta 70-talslooken med kindbenen i fokus så ska du göra följande: Whipped Creme Foundation, .

.

.

1. Looken kräver en bas som är både jämn och matt, men med en diskret lyster. Applicera Whipped Creme Foundation med borste eller svamp för en felfri, halvmatt yta. Den vispade formulan skapar perfekt balans mellan matt och lyster, samtidigt som du får hög täckningsgrad och en jämn hudlook som så starkt förknippas med 70-talet.

2. 70-talets hetaste nattklubb, Studio 54, inspirerar en skönhetslook som riktar ljuset mot kindbenen. Börja med att borsta Flawless Perfection Blush i Mulberry i cirkelrörelser över kindbenen.

3. Som kontrast till kindbenen kläs ögonen i en varm, dramatisk kopparexplosion. Börja med Wild Shadow Pot i Savage Rose vid inre ögonvrån och avsluta med att svepa Auburn Envy över yttre delen av ögonlocket.

4. Skapa glamour och markera dramatiskt din blick med Colour X-pert Eyeliner i Black. Måla linjer som blir fylligare ju längre ut de kommer längs både övre och yttre franskanten. Vid yttre vrån avslutar du med en spets. Trollbindande!

5. Maximera fransvolymen och bygg intensiv längd med False Lash Effect Mascara i Black.

6. Avsluta det varmt glödande temat med Colour Elixir Lipstick i Sunbronze. Med spetsen fyller du i läpparnas kontur. Avsluta med att fylla i hela läppytan med färg.

.

.

,

v-3

.

.

Tadaaa – min dazzling 70-tolkning är klar! Med fluffigt filmstjärnehår med snedbena och markerade kindben så är det absolut en look som absolut funkar även idag tycker jag.

.

.

.

bo-5

.

.

,

.

Som sagt, den sista tolkningen mina vänner och tycker ni om denna så finns det just nu en liten tävling här där jag och några andra duktiga bloggerskor visar våra tolkningar och jag skulle bli souperglad om ni vill rösta på min. OM ni gillar den alltså:) (och tuusen tack för alla tidigare röster ni gett på mina tolkningar, det är inte klokt vad snälla ni är)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.
<script type=”text/javascript”>var tsCsId=17537030;</script>
<script type=”text/javascript” src=”http://script.tailsweep.com/js/cs.js”></script>
.

37 kommentarer till “MIN TOLKNING AV MAX FACTOR CELEBRATING PART IIIII

  1. Håller med! Det är den snyggaste epoken och Farah var en av de allra fräschaste och snyggaste!Och du är fantastisk även denna gång! Supersnygg helt enkelt – just love it!

  2. Jadå!!!! Lika snygg tolkning som vanligt. Vilken look gillade du själv bäst, och vilket smink/färger kommer du att använda privat? Ha det gott och tack för inspiration!

    1. Tack!:) Jag använder sminket från alla tolkningar på lite olika sätt varje dag, det är ju jättebra produkter jag fått. Som ex rouget från både Brigitte Bardotlooken och Audrey Hepburn, jag använder båda beroende på om jag vill ha lite solkysst eller naturligt rosig look och skuggorna sitter superbra.
      Jag gillade nog BB-looken bäst, den var ju ganska så olik min vanliga stil men jag trivdes som lite ruffsig 60-talspingla:)
      KRAM

    2. Jag gilla de Brigitte Bardot bäst tror jag och jag använder gärna de naturliga färgerna från Max factor varje dag, skuggorna ex är superfina och krämerna + rouget.

  3. Hej, fint , men jag börjar tycka att all denna reklam blir alldeles för mycket, det känns inte roligt att titta in till dig längre, inte som förr iallafall. Reklamen förstör din blogg tyvärr. Kram

  4. Så fin och snygg! Bättre (mer likt) och snyggare tolkning än Gwyneths version måste jag säga! Och fantastiskt snygg blus dessutom – du vill inte avslöja vart du hittat den?

    1. Tack!:) Jag använde platt-tång som jag liksom snurra till luggen med utåt och uppåt och sen maaassa hårspray på det.

  5. Synd att det inte blir fler sådana inlägg. Jag tycker du har tolkat alla sminkningar så himla bra. Så duktig du är. ska gå in och rösta på dig. Kram Annika

  6. Jättefin sminkning, absolut. Proffsigt gjord och proffsigt presenterad. En helt annan sak: jag är inte en näthatare, men kan du inte sluta skriva ”souper” om allt möjligt när du egentligen menar ”super”. Souper betyder något helt annat och jag antar att du inte avser den betydelsen. Jag förstår att du vill poängtera hur du uttalar ”super”, men det blir ju en helt hopplös uppgift att läsa texter om skribenterna hela tiden ska ha en personlig stavning på sina ord.

  7. Jättesnyggt! Duktig du är! Har du fått svar vem som vann Confident living´s tävling? Nyfiken 😉 Kram

  8. Håller tyvärr med Cattis om det här med all reklam. Men jag antar att det är ett nödvändigt ont om man vill kunna leva på sin blogg. Din är ju trots det den bästa och jag kollar alltid in flera gånger per dag :-).

  9. SÅÅÅÅ snyggt!! Jag dör!! Älskar hur du fått till svallet också, fantastiskt!! 🙂

  10. Dear Petra are you really satisfied with that products? I had very bad experience mit max factor foundations, clininique und lauder were miles better. Great outfit!

  11. Jag måste säga att jag tycker att reklamen förstör en annars bra blogg. Lite reklam kan man väl leva med men enligt mitt tycke börjar den ta alldeles för stor plats. Var bara tvungen att få det sagt. Befarar dock att det kommer mer o mer av den varan här. Jag älskar dina inredningsinlägg och allt annat som är äkta, dvs det som inte är köpt.

  12. Ang Farah så läste jag för många år sen om affischen med henne (se länken). Det var första gången man lät bröstvårtan skymta genom tyget och alltså inte retuscherade bort såna olämpliga detaljer av människokroppen. Bara lite ”värdelöst vetande”.
    https://www.google.se/search?espv=2&biw=1280&bih=899&tbm=isch&oq=charlie%27s+angels+farah+&gs_l=img.3…5596.7243.0.7499.7.7.0.0.0.0.52.331.7.7.0.ehm_lang…0…1.1.60.img..5.2.102.f55OOtJ0jbM&q=charlie%27s%20angels%20farah#facrc=_&imgdii=_&imgrc=0L3QT9m4kgFKSM%253A%3B4xETC0Fdo_8TuM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.strangeoldepictures.com%252Fimages%252Fcontent%252F10368.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.strangeoldepictures.com%252Fcontent%252Fitem%252F10368.html%3B586%3B742

  13. Hej!
    Har precis hittat till din blogg, känns verkligen som lite lyxig vardagsläsning:) har två frågor, du ser alltid så otroligt fräsch ut! Hur fixar du den där lystern du har i ansiktet? Är det medfött eller har du nåt tips:)? Och sen undrar jag hur du brukar styla ditt hår under vardagarna? Det ser alltid så snyggt ut! Tack för bra läsning:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg