STORA JULMATSFIXARDAGEN

.
.
.IMG_9461-5

IMG_9490.

.

.

Bonsoir!

.

..

.

Idag befinner jag mig just här! I mitt lantliga kök och i grytor och karotter fixas det mumsiga köttbullar (alltså de blev g r y m m a, mmm) och krydddiga revbensspjäll och skinka för fulla muggar. Att laga mat är enligt moi bland det roligaste som finns, även när man är liite ”seg från gårdagskvällen” som jag är idag.. (och gärna matlagning med Bill Withers på Sonon i köket:) Så det är bara ett nöje att ordna med just detta inför julen och yes, det är inga små satser som fixas för det blir ju jul här på vår gata i stan även detta år med nästan hela tjocka släkten:) (Precis som nästan alla år sen jag fick min första skatt men jag får ju fixhjälp med både sillen och Jansson av mamsen och svärmor för de är ju b ä s t när det gäller just dessa julbordsdelikatesser:)

.

.

Nu ska vi dock strax äta något helt annat än julmat, Pizza Hutleveransen är på ingång och jag smäller av så gott det ska bli med en Tropical Chicken och iskall Fanta! Sen blir det minsann filmtajm med la familia bland kuddar och filtar i soffan, mysigt mysigt.

.

.

,

Ha nu en alldeles underbar lördag vad ni än gör finingar!

.

.

.

KRAM

,

,

,

(Och om någon undrar över min fräsiga Paris-tisha så kommer den från 5 Preview🙂

.

.

.

Rekommenderade inlägg

15 thoughts on “STORA JULMATSFIXARDAGEN

 1. Mys med matlagning, vi har inga barn på julafton så då blir det skaldjur men när vi några dagar senare har julafton med våra skatter ska det vara ett dignande julbord men än har vi några dagar på oss!

 2. Smashing! Du är verkligen snygg i köket! Har tänkt göra Jessica Wahlgrens köttbullar, men jag tar gärna receptet på dina

 3. Hej!! Jag vill bara passa på och önska dig en riktigt GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR !! Jag läser din blogg varje dag och tycker mycket om den. Johanna

 4. Tar gärna också receptet på dina köttbullar som ser helt fantastiskt goda ut. Brukar vara min man som gör våra men nu är han sjuk och lotten faller på mig. Jag är usel på just köttbullar men ett bra recept kanske kan underlätta!
  Kram

 5. Hej!
  Oj vad du ser trött ut! Tar på krafterna att laga mat. =)
  Hoppas du får vila lite i jul. kram

 6. Hei! Du ser absolutt ikke trøtt ut, men fresh og fin! Elsker din blogg og vil bare ønske deg en god jul og godt nyttår!

 7. Hej!
  Du får verkligen så många skumma kommentarer här på din blogg. Vill bara instämma i att du INTE ser trött ut! Du ser jättefin ut. Härligt med en massa hemlagad julmat som ni får njuta tillsammans, det bästa, bästa med julen! Jag tycker att din blogg är superhärlig.
  God jul och gott nytt år till dig och din familj!

 8. Du ser precis lika fräsch ut som vanligt! Inte alls trött!
  Håller med om att det är mysigt att laga mat. Särskilt när man har vikt en hel dag åt det!
  En riktigt God Jul önskar jag dig.

Comments are closed.