MORGON PÅ VÄRLDENS MYSIGASTE PLATS

.
.
.

IMG_0502.
.
.IMG_0505


.
.
.IMG_0511-2-3
.
.
.
IMG_0514
.
.

Morgonmys i Gotalandshuset framför jullovsfilm på tv! (Pyjamas är en söt gåva från Livly)

.

.

.

Hallå bloggisar!

.

.

.

.

Här kommer en hälsning från min favoritö alla kategorier! Vi kom fram till huset vid havet igår kväll tillsammans med mamma och pappa och ja, det var väl inte tokvarmt direkt om man säger så….Men efter att vi satt på oss varma myspysar och sockor och fått fart på alla element och eldat och kört broccolipajer i ugnen iköket så blev det ganska snart lite varmare och skönare (Nu är det däremot tokvarmt här en trappa upp så jag tror jag får dra ner värmen lite istället:)

.

.

Ute är det en solig och strålande vinterdag och det är ett tjockt täcke med nysnö på öjn! Så det blir först vinterlekar och pulkakörning ute på udden och sen får det ble en tur till Ica i Fårösund för att bunkra massa gott-gott:)

.

.

.

Ha nu en fab måndag vänner så ses vi snaart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “MORGON PÅ VÄRLDENS MYSIGASTE PLATS

  1. Vackert, vackert! Det är någon särskild tjusning med ’sommarplatser’ i vinterskrud.

  2. Nej men så himla fint! Galet vackert! Och vilka mys-bilder på döttrarna =)
    Ursäkta om jag verkar tjatig (ställt frågan tidigare men inte sett något svar 😉 ) … men har du presenterat vinnaren i den där tävlingen man kunde vinna en stol eller klocka? Inte för att jag tror att jag vunnit (mest tur i kärlek, fniss…) men har inte sett att du skrivit om någon vinnare?
    Ha en fin helg på ditt favoritställe! Ser fram emot fler vinterbilder därifrån!
    Kram/Maria

  3. Men så mysigt! det är ju speciellt att komma till sin sommarö på en annan årstid. Vi brukar hålla till på Öland och även där är det riktigt mysigt när det kommit lite snö. Hoppas ni får det riktigt gott!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg