VABBA VABBA VABBA

.
.
.
IMG_2383-7

.  . 
.

Mellanskatten är pigg och frisk idag men är i ”magsjukekaratän” och får ta det lugnt och mest ligga och kika på filmer, surfa och läsa böcker..

.

.

.

.

Hallå från sjukstugan!

.

.

.

Yes, idag mär mellanskatten mycket bättre och den fruktade Vinterkräksjukan verkar (förhoppningsvis) borta för denna gång. Hurra isf. Men. Bea hostar idag som en liten tok och får vara hemma istället pga av detta. Så jag vabbar vidare men en hostig sessa och en pigg sessa i karatän. Och nu börjar alla saker som jag ”borde gjort” bli en liten hög så jag håller tummarna håårt att hela la familia snart är friska igen..

.

.

IMG_2388-4

..

.

IMG_2358-5

.

.

(Sängen i Lolo´s rum kommer från House Doctor och lakanen från Dirty Linen och Mille Notti)

.

..

Nu ska jag göra något så oglammo som att gå ner i ”gruvan” och lägg in morgonens tredjetvätt. Sen så blir det dammasugning, bädda rent i sängar och lite annat ”spännande”:) (Fast jag har lite nytt och vårfint som jag kikar in och visar er om en stund)

.

.

Ha det så fint tills vi ses igen!

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “VABBA VABBA VABBA

  1. Hej!
    Tris med sjukdomar som bara kommer och går så här års. Skulle så gärna vilja se lite hemma bilder nu på det ni gjort om nere i källaren tillexempel, och om ni har något annat nytt uppe och visa. Är så härligt att följa dina ändringar och sånt för det händer alltid nåt på inredningsfronten hemma hos dig. Stort gilla på det och krya på er så mycket!
    MVH Kamilla

  2. Å nej, så segt, tur att hon är bättre idag iaf. Vi har (ta i trä) hittills klarat oss från den där vidriga kräksjukan under vår år med småbarn, men det lär ju komma förr eller senare..
    Kul med vårnytt!
    Kikar in sen igen då 😉
    Och du.. valparna, herregud så söta!!
    Kram

  3. Vad fint ni har det! Fina sängar och fina barn. 🙂 Nu när jag jobbar och min man är föräldraledig får han sköta det mesta av tvättandet. Jag tycker annars att det är en syssla som går bra att utföra. Resultatet är så tydligt och bra. Ren, go-doftande tvätt är ju underbart!

  4. Hej!
    Hoppas ni kryar på er snart!
    Får man fråga varifrån tapeten i Lolos rum kommer? Den är otroligt fin.
    Hoppas du hinner svara från sjukstugan.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg