I VÄNTAN PÅ….

.
.
.IMG_3851-5

.
.

I väntan på att pluttehunden ska få komma hem så har skatterna börjat att ”nesta” här i vårt casa:) De är sååå ivriga och har fixat leksaker och skålar och plädar och halsband osv. Hundbädden har också stått på plats ett tag, en finfin sak från Cloud 7 och Artilleriet, och nu saknas bara vår lilla lilla valp (Dock kommer liten få sova i ett annat rum den första tiden, vill ju inte riskera några ”olyckor” på den vår tjusiga nya matta;)

.

.

.

.

Bonjour måndag!

.

.

.

Rrrrolig vecka har vi att se fram emot! Bla ska vi ju få hem den nya lilla familjmedlemmen och det ska bli souperkul och spännande, det tycker både skatterna och  jag (och ja H också:) Sen är det visst lite annat skoj på gång också (hemligheter tydligen, woop woop! Äälskar hemligheter och överraskningar) Men innan allt detta så är det jobbing så det är bara att kavla upp armarna och sätta igång:) (och om någon undrar vad vi tyckte om filmen så kan jag berätta att det tyvärr inte blev någon film igår eftersom någon liten var såå seg och trött efter pulkaåkning. Får ta Paddington en annan dag istället! Dock så såg jag och H Gone Girl här hemma istället när Bea somnat och den har jag längtat så himla mycket efter att få se och den var ju bra. Dock inte riktigt såå bra som jag hoppats och det kan nog vara för att jag tyckte att boken var så otroligt spännande. Inte alltid det bästa att läsa boken först:)
.

.

.

Ha nu en riktigt skön start på veckan bloggisar!

.

.

KRAM

,

.

.

.

22 kommentarer till “I VÄNTAN PÅ….

  1. Åhh så underbart att ni snart får hem er lilla familjemedlem. Det är ju så mysigt med en liten valp. Mannen min tjatar att vi ska skaffa en men jag är ännu inte helt övertygad, lär väl bli jätte sugen nu när jag kommer få se er lilla goding 🙂
    Kika gärna in på min inrednings- och livsstilsblogg också, http://www.mariellewinkler.devote.se
    KRAM

  2. Såå fin hundbädd!!
    Hoppas inte valptänderna kliar allt för mycket,
    de brukar ju vilja gnaga på det mesta i omgivningen…
    Vis av erfarenhet

  3. Wow! Har nog aldrig sett en så snygg hundsäng förr! Verkligen jättefin! Tyvärr händer ”olyckor” ganska lätt med små vovvar! Har själv lite märken efter ”olyckor” på mitt nyslipade, fina oljade ekgolv! Blir också rätt fort smutsigt med två labbar o ffa när man är på stranden nästan varje dag!! Men det väger de små liven upp flera gånger om med sin kärlek o glädje. Stor kram Lisa S (som idag varit på stranden med mina två gula labbar o min kompis två bruna labbar. Strålande sol o de sprang lösa o lekte!!)

  4. Spænnande med vovven! 🙂 Valpar kissar mer æn gærna på mjuka skøna platser så hade inte vågat ha mattan dær :S Om inte annat så biter dem ju på exakt allt också. Har ett par mattor och skor som fick sætta livet till under valpperioden. Tips før rastløs vovve! Kong och Kong wobbler. Toppenbra aktivering! Lycka till!!

  5. Åh vad mysigt! Jag blir riktigt avis på att ni ska få hem en liten bebis. 🙂
    Jag håller på med övertalning här hemma, vill nämligen ha en vovve till. Har redan två, men åh en liten bebis till hade inte varit fel.
    Ta vara på valptiden, den är så kort! Och det är skitjobbigt vissa dagar, men det är ändå bara helt underbart. 🙂
    Kram Eva

  6. Hej, Jag har själv kikat på deras bäddar, men ack så dyra! Men nog valde Ni en dyr första bädd för en valp….hoppas den håller ett tag iaf! Hundar brukar gilla kanter på deras sovplats, speciellt valpar.

  7. Vilken spännande vecka ni har framför er, så underbart roligt med en liten söt valp 🙂 Jättefin hundbädd. Skulle vilja ha sådan till vår vovve också så småningom, men just nu är hon ”tonåring” (9 månader) och hittar ibland på bus 🙂 Hennes nuvarande bädd har hon precis tuggat hål på…..Kraaaaam Paula

  8. Så kul. Hoppas inte ni får en tuggvalp som vår senaste. Jisses vad hon tuggade och bet sönder. Å snabbt gick det. Mobil, fjärrkontroller, kuddar, biobädden, skor. Men det blev en guldhund så småningom.

  9. Så SKOJ att ni ska få hem valpen snart!! Det ska bli superkul att se! 🙂

  10. Hej!
    Vad spännande för er! Vi går i samma tankar här. Har precis köpt ny fin matta till vardagsrummet men kommer nog rulla ihop den ett tag så valpen kan springa fritt.

  11. Oj oj vad jag känner igen det här handlandet och letandet efter de perfekta skålarna, skitdyra kopplet och böcker och Cd.skivor och hundbäddar. Hmm det blir inte alltid som man tänkt. 1000 gånger mer bunden än med en bebis den första tiden. Kiss och bajs på golv och mattor. Inte så idylliskt som man vill att det ska vara. Sjuuuukt jobbig tid med valp.

  12. Fin bädd. Vår hund kissade på golvet nån enstaka gång som liten och tuggade väl sönder nåt kanske men annars aldrig förstört någonting. Tycker inte valp eller unghundstiden är så värst besvärlig, man vet ju vad man ger sig in på och ställer in sig på det. Men mkt motion (rätt för rätt ålder) och aktivering så har man ofta en lugn hund inomhus hos både unghund och vuxenhund, men det har ni nog full koll på då du och stora barnen är hundvana. Lycka till med vovven!

  13. Det här kommer bli spännande att följa 😀 Här har alltid funnits hund och katt i familjen, toppen för barnen, tycker jag, att få växa upp med djur, lära sig ta ansvar, visa RESPEKT, vara konsekvent och förstå att det är ett livslångt åtagande man gett sig in på. Önskar er lycka till med rumsrenheten, är man bara konsekvent och tänker på att det ska kissas efter de ätit, sovit och lekt så funkar det ofta kalasbra 😀 nån olycka blir det alltid, om jag vore er skulle jag rulla ihop de mattorna jag är rädd om och ställa undan till värsta ”Kisstiden” är över. Det är ju inte bara på natten det sker olyckor, snarare tvärtom 😉
    MariaG

  14. Ett gott råd, ta bort alla mattor, hur mycket man passar på valpen, så händer det olyckor. Vi köpte en säng på Biltema för 300:- funkar jättebra med en filt i. Lycka till med valpen!

  15. Åh, så roligt!
    Ett bra tips i valptider är potatismjöl att ”pudra över” om olyckan skulle vara framme. Låt ”torka” och dammsuga upp. Suger upp det sista som är så svårt att torka upp, inga fläckar och ingen lukt!!
    Stort lycka till med den underbara tid ni har framför er, jag är så avundsjuk!
    Kram Maria

    1. Nja, att dammsuga upp fint damm som mjöl är kan söndra dammsugaren. Vad är problemet med att ta papper och torka upp kisset? *skratt* Folk har då sina idéer och ska krångla till allt.

  16. Underbart fin säng. Du är ju uppvuxen med hundar, såväl valpar som äldre hundar och har erfarenhet (liksom dina stora barn har), så det kommer helt säkert att bli helt ljuvligt för er. Lycka till! Kram

  17. Så roligt med valp! Kisstiden går ganska snabbt över bara man är konsekvent och ute ofta, kan varmt rekommendera att ni kolla Fredrik Steens videor på Youtube, massa bra tips om att ha valp. Och att ni rullar bort alla mattor, de går sååå snabbt då de trottar iväg. Lycka till!

  18. Hej! jätte fiiin hundsäng! Men den får väl fungera som en dagbädd istället! Valpen behöver ju närhet på natten, och vill och behöver nog sova hos någon av er. Den är ju van att vara med sin mamma och syskon. Det är ju en bebis med samma behov av trygghet och närhet som människobarn. Har alltid det som önskan av de nya ägarna att mina kattungar och valpar får närhet på natten! Då det känner seperationsångest från mamman, hihihi

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg