.
.
.
.
.
Idag är det ju fettisdag och då ska man ju bara mumsa semla! Och i år lät jag skatterna gå semelbananas och göra egna med exakt den fyllning de själva önskar. De är nämligen inte så förtjusta i vanliga med fet grädde och mandelmassa…
.
.
.
.
.
.
.
Så det vispades fluffig ljusrosa mellangrädde (mindre flott) och fylldes med Nötcréme och strösslades med karamellströssel..
.
.
.
.
.
Jag själv gjorde dock originalet till mig och H. Fast med hjärtlock. Sött eller hur;)
.
..
.
.
.
.
Så var alla i la familia nöjda och glada och alla älskade sina semlor fettisdagen 2015!
.
.
.
Bonsoir snyggingar!
.
.
.
Mätt och belåten bloggerska har vi här och nu ska jag ta på mig dunjackan och gå ivåg på en liten halkig kvällsprommis (gatorna är täckta av is och livsfarliga) till affären och hämta ut ett efterlängtat paket som ajfånen plingade till om nyss (Äälskar att få paket) När jag kommer hem väntar det soffmys och filtajm och inte så mycket mer. Vanlig skön tisdagskväll mao och det inte så fel alls det:)
.
.
.
Ha det nu så fint raringar så ses vi imorgon!
.
.
KRAM
.
.
.
.
Dagens obligatoriska semla har lagt sig som bomull i magen 🙂
Mums!
Beautiful! I want now somethink sweet ASAP.
I norge gör man semlorna med jordgubbssylt !
ett grädd tips.köp laktosfri grädde den är inte så där tjock mastig och ibland äcklig.
Hei! Hvor er den fine vasen i fra, som står
På kjøkkenbordet ?:)