PLÖTSLIGT HÄNDER DET

.

.

.

.

IMG_4607-4
.
.
.
IMG_4609-2

.
.

Shoppade loss ordentligt på färghandeln häromdagen för nu ni!

.

.

.

.

Tjing!

.

.

.

.

Äääntligen! Äntligen har jag bestämt mig för vilken kulör vi ska ha i sovrummet! Det tog bara ett halvår typ.. *rodnar*:) Jag yrade ju om projekt ”sovrumsmakeover” redan i höstas och flera har säkert undrat varför jag aldrig visade hur det blev och det är alltså för att väggen där uppe har sett ut som ett lapptäcke ganska så superlänge (pics ovan) och jag inte har haft något att visa.. Men det finns ju bara så mångamånga fina kulörer och jag har verkligen inte kunnat bestämma mig om det ska vara vackert himmelsblått eller riktigt dovt ovädersblått…eller kanske lite smutsrosa eller lite havsgrönt eller sobert greige eller lite ljust minty eller jäättemörkt… Varit inne på så många olika. Ni ska få se färgen sen när den är på plats men jag valde till slut en tidlös lite lyxig kulör som ska matchas med snyggelsnygga gardiner och matta och sängkläder. Ombonat och mysigt vill jag ha men ändå ganska cleant. Så tog det även lite tid för att komma igång med själva målningen för projektet sovrum växte också då jag plötsligt insåg att det vävspända taket behövde fixas på samma gång… och även klädkammaren… och sen alla dörrarna och lister osv. Så plötsligt behövde jag få hjälp av en målare med det jag inte kunde fixa själv. Men nu är rummet snaart färdigmålat och jag fixar med mitt när Cooper sover, eller när skatterna är hemma och är hundvakt, och jag l o v a r att ni ska få resultatet sen. Oh my så skönt det ska bli när det nu ä n t l i g e n blir klart!

.

.

,

Önskar er alla en fab lill-lördag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

13 kommentarer till “PLÖTSLIGT HÄNDER DET

  1. Äntligen!!
    SOM jag längtat efter detta, vi ska ju oxå göra om i sovrummet hemma så inspiration vill jag ha!
    Har nog redan bestämt mig hur vi ska ha det, men ändå.. man kanske ändrar sig när man ser hur snyggt det blir hos er 😉

    Ha en toppendag!
    Kram Catta

  2. …vi målade om våningen innan jul och oj, vad jag känner igen mig…först ska man vela och när man väl har bestämt sig så kanske det inte blir riktigt som man tänkt sig (större yta och annat ljus)…och det ska målas om osv.Ska bli spännande att se hur det blev.
    Brita

  3. Ska verkligen bli kul att se !!
    Ska också snart måla om sovrummet, så trevligt med lite inspiration 🙂
    Kram på dig,
    Monia i Rom

  4. Hej, funderar på att köpa bus du rekommenderade, tror du att det kommer ngn rabattkod?

    Lena 🙂

  5. Oh, det ska bli såå roligt att få se ditt sovrum. Jag har denna säsong fått mani på ”smutsrosa”.gillar verkligen denna kulör både när det gäller kläder och inredning.
    Tack för all inspiration.
    Ha det så bra.
    Kram Camilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg