DAGENS PICS

.

.

,

IMG_5573-6.

.
.

Dagens bild får bli denna från vardagsrummet! Liten valp, en spöksoffa, ett fint skåp och en…

.

.

.

IMG_5565-2.

.
.

 ljuuuvlig vårig bukett från Postengallerian. Med de där nya ranunklerna som ser ut som pioner eller jag vet inte vad. Stort like är det på dem hur som helst (och de klarar sig mycket längre!)

.

.

.

.

.

Todeloooo Torsdag!

.

.

.

.

Vilken härlig dag! Soool och jag har världens skönaste känsla i kroppen. Sitter vid matbordet i matsalen just nu och med altandörren vidöppen får att kolla en liten tokglad valp därute och på Spotify spelas Chopin och det känns vårigt och det är bara så mysigt. Så kollar jag gardintyger och jag har hittat så himla fina tyger kan ni tro (ska få dessa uppsydda till sovrummet). Dock är den stora frågan om de ska vara mönstrade (i ett Morristyg) eller omönstrade, hm hm hm. Svåra val. Så ska jag strax iväg och välja heltäckningsmatta till våra garderober men där vet jag ganska bra vad jag vill ha. Någon fin soft matta med en lite smutsig färg som inte gör så mycket väsen av sig (har inte tänkt mig knallfärger till gardinerna heller men det hade väl ingen räknat med:)

.

.

.

.

.

.IMG_5570-9

.
..

.

.

Och vi är alla helt över öronen förälskade i den här krabaten. Detta ruffs som är vår hund. Tommy Nilssonkopian. För han är ju bara såååå söt (Alltså Cooper är söt, inte Tommy Nilsson:)

.

.

.

Ha en fab fortsättning på dagen (så återkommer jag lite senare med Deseniovinnarna!)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

18 thoughts on “DAGENS PICS

 1. Alltså, huuuur söt kan man vara.. <3 Underbara lilla valp:)
  Så fint i ert vardagsrum, även om du tycker att det är en spöksoffa 😉
  Ha en fin kväll, nu ska jag göra mig redo för yogapass 🙂 Kom just in från en uuuunderbar PW i solen:)
  Vilken energi man får av solen!
  Kram Anna

 2. Vilka vackra bilder. De andas sånt lugn . Och han er ursöt er lilla nya familjemedlem .
  Kram

 3. Gillar du också Håkan Nesser! Han är min favoritförfattare, just den Levande och döda i Winsford gillar jag mycket =)

 4. Hej Petra. Tack för en inspirerande blogg. Så fin vovve ser ut som en nalle. Undrar om du minns var Beas taper kommer ifrån. Vänligen Karina

 5. Kan du være så snill og fortelle meg hvor du har kjøpt ditt gulvteppe? Jeg har spurt om det tidligere uten å få svar desverre….

  1. Hon har skrivit om det i flera inlägg (Zandvoort) – testa att googla! Man hittar det mesta då.

 6. Vilken är den vita boken “FASHION”? Och vart hittar man den? Någon som vet? 🙂

 7. Hej! Så snyggt med nya karaffen, synd den är slutsåld hos Artilleriet. Man borde klickat hem den medans den ännu fanns. Inte alltid klot att vänta…. 😛
  Är det en vanlig “Artemide Tolomeo” eller “Artemide Tolomeo Lettura” du har? Är det en golvlampa du skulle rekommendera i dagsläget att köpa, att ha intill vardagsrums soffan? -Är den “inne” liksom. 🙂

  Kram

 8. AWWW vilken över SÖT hund ni fått 🙂 hoppas ni haft en lika vårsolig helg som här i GBG, nu ser man hopp efter mörker.

  Vill du se ett UNDERBART tornhus kan du kika in min blogg:)

  ha en härlig helg

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Comments are closed.