MISSA INTE BERG & MELTZER

.

.

.

b&m
.
.

Stort gilla på de här två girlsen ihop!

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

Jag har i samarbete med Kanal 5 fått möjlighet att tjuvkika på den nya episoden från Berg & Meltzer, Berg & Meltzer i Europa, och jag kan lova att den kommer ju bara vara såå bra. Såg ni förra säsongen btw? Det gjorde jag (och man glömmer inte besöket hos Stallones mamma i först taget haha) och den nya säsongen är ju kanske om ännu bättre när Carina & Christine ger sig ut på en spännande road trip på vägarna i Europa och besöker länderna Frankrike, Tyskland, England, Spanien, Grekland och Italien och gör massa massa spännande saker..

.

.

Berg & Meltzer i Europa går på torsdagar på Kanal 5 kl 21.00 med början ikväll. Missa inte det tjejer!

.

.

berg-meltzer-europa-sas1-avs01-03.jpg

 

.

Klipp från nya säsongen kan ni se här!

.

.

KRAM

,

.

.

8 kommentarer till “MISSA INTE BERG & MELTZER

  1. Det ska jag absolut se! Dom är ju underbara!! Visst är det härligt med vår! Hoppas på att få se mer av din trädgård framöver.

  2. Har längtat ihjäl mig och ikväll är det äntligen dags att skratta så man får ont i magen. Barnen sover så nu räknar vi ner, mannen och jag!
    Hoppas sååå att det är lika bra som sist!

  3. Tack för tipset, jag höll nästan på att glömma, men parkerar mig i soffhörnet direkt och susar in på lite härliga bloggar innan det börjar :).
    KRAM

  4. Verkar just ha missat det. Får streama istället 🙂
    Du är så välkommen in i vår nya webshop, Dress Me up.
    Modekläder till bra priser. Vi hoppas att våra kunder ska hitta sina guldkorn, trivas hos oss och vilja komma tillbaka. Prio ett är kundservice och vi vill gärna ha feedback, för det gör oss bara bättre.
    Varm vårlig hälsning från Team DMU
    http://dressmeup2.tictail.com

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg