LÄCKER TAVLA BY SANNA F

.

.

.IMG_7738-2

.
.

Idag fick jag ett härligt överraskningspaket med detta tjusiga pics, Baby I´m a fool, och ni kanske känner igen damen på bilden? Yes det är ju mycket riktigt den duktiga inredaren Hanna (Hannas Room & Äntligen Hemma) och bilden är tagen av den lika begåvade Sanna Fischer (bloggar och jobbar på Metro Mode) som nu gjort ett projekt för coola fotokonstsidan piQmo! Det Sanna gjort är en serie på tre bilder med motivet ballerinor och under torsdag denna vecka kommer bilderna att visas på Miss Clara Hotel i Stockholm och dessa bilder går då att köpa och alla pengar går oavkortat till UNICEF. Fint eller hur? Tavlan ovan ska hamna på något tjusigt ställe så småningom, när mitt hus inte längre är ett bombnedslag… (och tack snälla Sanna och piQmo så mycket för den fina tavlan!)

.

.

.

Bonsoir vänner!

.

.

.

Här har vi trillat in igen efter en tur till Erikslund (Småstadens stora köpcentrum) där vi handlat och beställt snygga detaljer till barnrum och mumsat snabbmat i form av enorma kebabtallrikar  ikväll (skönt att äta någonstans där det inte luktar färg) och nu är jag bara såå mätt (åt liiite för mycket eftersom detta var dagens första mål mat..kl 18.30..). Ska strax krypa upp i soffan med la familia och titta på Lilla Mästerkocken och bara mysa och inte göra så mycket mer alls för idag har jag verkligen haft fullt upp!

.

.

Önskar er mysig måndagskväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

19 kommentarer till “LÄCKER TAVLA BY SANNA F

  1. Urläcker tavla!!! Men… Så synd att hon ska ha en cigarett i handen, varför??
    Eller ser jag fel?
    När man varit sjuk i cancer kan man inte södra något dom kan ge en det…
    Kram Anna

  2. Med en cigarett i handen? Fy så omodernt, att försöka göra en kvinna med cigg till något coolt och snyggt är totalt ute.

  3. Fattar inte heller grejen med ciggen…. låter väl kanske som en moralkärring nu, men är hon inspirerad av Audrey Hepburn eller Brigitte Bardot? Känns lite så… men de är ursäktade för då visste man ju inte bättre. Bilden är väldigt vacker hursomhelst egentligen. Fast nej.. jag stör mej lite på ciggen asså..:/
    Ska bli kul å se hur ert hem blir när ni är klara! Kram

  4. Jag studerar alla tavlor (speciellt när det är fotokonst) med stort intresse just nu då jag letar efter något till badrummet vi renoverar. Men jag reagerar faktiskt också över cigaretten, det känns som om den förstör hela intrycket tyvärr… Tänker att det skulle vara urfint med ballerinamotiv annars, men detta blev mest bara ett frågetecken för min del.

  5. Bilden hade varit något att hänga på väggen OM det inte vore för denna äckliga cigarett! Den förstör allt i hop!

  6. Kanske pengarna borde gå oavkortat till Cancerfonden istället för UNICEF med tanke på ciggen…

  7. Är det verkligen en cigg – men det ser onekligen ut så?? Konstigt i kombo med UNICEF i så fall.

  8. Är det en cigg, så nej tack. Fotokonst är snyggt men jag fattar inte riktigt vitsen med att ha ett foto på någon jag inte känner på väggen. Om det inte är en stor kändis eller en gammal ikon. Jag har otroligt fina posters i svartvitt av min mamma när hon var 25 och blev fotad för en tidning som var stor på den tiden. Lite Sommaren med Monika. Men tror ingen vill ha dem på sina väggar hur vackra de än är. Bara jag.

  9. Jättefin bild – OM det INTE varit för ciggen. Big nono for me. Annars älskar jag temat moderna ballerinor.

  10. S.k. fotokonst av sådant slag är inget för mig. Speciellt inte med cigg i handen. Bild på en främmande person på väggen! Why liksom?
    Men nu drar jag mig till minnes att du hade ett inlägg för ett tag sen om någon affisch med ballonger som du blivit ”lurad” på. Hur gick det sen? Skulle vara intressant att veta.

  11. Hej!
    Fotot är magiskt. Bra konst skaver och river i en när det är som bäst. Man skall minnas den. Tänka på den. Irritera sig eller kanske bli glad. Jag upplever att fotot har det vackra och det fula i en och samma bild och den får iaf mig att tänka. Och precis som titeln säger så är hon ju en ”fool” 😉

  12. Tycker att bilden är underbar. Fotokonst kan vara banalt och det kan vara magiskt. Detta är magiskt….
    Kram,
    Monica i Rom

  13. Hej
    Det där kan inte vara en cigarett! Så tjocka cigaretter har jag aldrig sett! En penna ser det mer ut som. Tycker att tavlan är jättesnygg! I vilket fall!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg