OH MY … SÅ VÅGAT AV MIG

.
.
.
IMG_7778
.
.

Just nu har jag en liten buffé på mitt köksbord bestående av fredagsbuketten i form av enorma rosor ”och sånt där toksnyggt vårgrönt”, en kristallskål fylld till bredden av pinfärskt smågodis (är det fredag så är det och då s k a det vara smågodis!), en stycken Kinfolkmagasin med färginspo  och några av alla kulörprover jag håller på med hemma (så härligt att de från Nordsjö har namn från franska västkustsstäder. Le Havre exempelvis har jag ju varit vid så många gånger:)

.

.

.

Todelooooo Fredag!

.

.

.

Men fy vilken seg bloggerska jag är just nu! Ber s å mycket om ursäkt men jag har verkligen så himla mycket att göra för tillfället. Förutom att jobba så lever vi ju nu i en renovering som pågår i alla rum samtidigt och jag är liksom ”byggherre” och styr skutan + att jag gör en del själv (idag har jag målat golv) Hela la familia på fem pers camperar i gästrum och vardagsrum för tillfället och det är bara såå himla rörigt överallt utom i köket (som också ska få målade luckor och nya bänkskivor och handtag och nytt golv + elementskydd snaart..) och med en busig valp som vill leka med allt vad hantverkarna tar med sig in (listbitar är godast:) Det var bra mycket enklare första gången vi renoverade hela huset för då bodde vi ju inte mitt i kaoset. Yes jag funderar allvarligt på om vi inte borde checka in på hotell en sväng för att få lite dammfritt och mysigt.

.

,

Sen så har jag ju en liten bloppis just och det har som väntat varit ett jätteintresse vilket är jättekul och alldeles snart ska det komma förbi en söt tjej och titta på skåp här och jag hoppas det blir ”affär”. Själv är jag ju också i shoppingtagen och har faktiskt  alldeles nyss beställt en ny soffa! När jag var på Garbo för några veckor sen så såg jag en så himla snygg och stor linnesoffa i pastellgrönt och då väcktes tanken att vi också skulle ha en liknande. En stoor djup och mjuk dunstoppad sak i pastellfärgat linne och idag fick jag alltså ett ryck och beställde en sån till övervåningens nya allrum. Hur modigt som helst att välja något så stort med färg inte sant!? Men det är ju mitt nya jag:)

.

.

Ikväll så är H borta så jag och mina älskade små skatter ska gå över till mormor och morfar och äta och ha fredagsmys!

.

.

Ha nu en alldeles f a b kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “OH MY … SÅ VÅGAT AV MIG

 1. Åh det kommer bli såå fint hos er!! Du är ju så himla duktig med inredning och har otroligt bra smak och så får ni mer ombonat och mer färg. Just the way I like it! 🙂 Ha en mysig kväll!

 2. Jag tycker det ska bli superspännande att se hur Ni får det efter renovering! Speciellt övervåningen där Beas rum tidigare låg. Det ska bli spännande att se vilka väggfärger ni kommer använda! Så kul med lite nyans, om än pastelligt!

  Ännu roligare att du vågar ta en färg på soffan! Själv är jag Svensson och har nyligen beställt en vanlig tråkig färg på vår nya soffa. Granitgrå….Nåja, här i vår familj har vi bara ett vardagsrum och så ser vi på TV-serier på netflix typ jämnt, och därför har vi beställt en gigantisk u-formad soffa från Mio där alla bekvämt får plats. Tänkte först köpa en ljusgrå, då jag tycker det är finast (åsså har vi haft en mörk soffa nu i 15 år, så en ljusare skulle va skoj!), men som sagt. Vi ser mycket på TV och fredagsmyser och äter ofta i soffan, och jag är typ sämst på att hålla kläder och omgivning rena när jag äter (mycket värre än tonårsgrabbarna!), så självbevarelsedriften sa att det blir grått:)

  Så roligt i alla fall med alla renoverande bloggar! Du, Att vara någon fru och MMrenoverar för att nämna några:) Vi ska också måla vardagsrum, slipa o vitlasera parkett samt den fulafula furutrappan som går upp till övervåningen i ett hörn av vardagsrummet nu i månadsskiftet….Men nej..jag vågar inte färg nu heller. Det blir vitt. Kritvitt till och med. Tråkigt, men sån är jag! Men det blir nytt, ljust och fräscht i alla fall;)

  Trevlig kväll:)
  Susanne

 3. Fredagsfeeling när den är som bäst! Ni får försöka mysa trots stök och damm 🙂
  Här har det precis avnjutas räkor, vitlöksbröd och bubbel, så enkelt och så gott!
  Fredag är bästa dagen i veckan!

 4. Mysigt att du köpt blommor trots allt byggande mm där hemma. Det hade jag nog struntat i tror jag. Ser fram mot resultatet i ditt hem. Tror det blir dösnyggt. Du är verkligen så duktig och har så bra smak. samma som min faktiskt. 🙂

 5. Hej!!
  Jag undrar om du ska sälja din ghost soffa? Om är jag spekulant!
  Mvh
  Anne-Lie

 6. Jag tycker du är helt fantastisk som roddar med allt detta samtidigt!! Belöna dig allt du bara kan <3

Comments are closed.