TORSDAGSKVÄLL I SMÅSTADEN

.

.

.

IMG_8059-2-2
.
.

Jag nere en sväng på Småstadens tågstation som bara ligger några minuter från där vi bor! Där finns så klart Pressbyrån där vi gärna handlar godsaker och framförallt magasins (kikade efter nya Metro Home där jag visst skulle vara med på ett litet hörn men den var slut) och där ligger Waynes Coffee och ganska nyöppnade och mycket mysiga Espresso House.

.

.

.
IMG_8073


.
.

Efter att bunkrat upp med det ena och det andra på stationen tog vi en omväg genom den stora parken Vasaparken på vägen hem (Bea har en så gullig regnjacka från Billie Bush och jag hade i min tur en tokgammal militärjacka från Lexington)

.

.

.

IMG_8087
.
.

I Vasaparken ligger ett hotell som är ett av Sveriges märkligaste och som heter Hotel Hackspett. Yes folk betalar verkligen för att sova där uppe i eken. Jag skulle vilja ha betalt för att sova där uppe bland grenarna. Myyycket bra betalt:)

.

.

.
IMG_8088
.
.

Myycket bra betalt som sagt!

.

.

.
IMG_8089


.
.

Småstadens vackra gamla röda slott, inte lång från vårt casa!

.

.

.
IMG_8098-2
.
.

De yngsta sötnosarna i la familia har hittat något spännande på vägen hem…

.

.

.

IMG_8107-2.

.

Kvällens treat som fick bli med mig hem från stationen! Åh, jag har haft en riktig riktig dålig dag idag. Ni vet dåligt hår, dåligt humör, tokstökigt hus fullt med folk, för mycket att göra och för lite man hinner med och ja, det är helt enkelt ”den där tiden” ni vet. Då man mest bara morrar och när man helst av allt vill ligga under täcket i soffan och mumsa massa surisar och choklad och se feelgoodfilmer och det är preciiis det jag tänker göra just nu. (trots att det inte är helg än och att tandtrollen kanske kommer och tar mig:)

.

.

.

Ha nu en skön kväll vänner så kör vi en bättre freeedag imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “TORSDAGSKVÄLL I SMÅSTADEN

  1. Önskar dig en skön torsdagskväll. Måste bara tacka för tipset om rabatt hos Isa C. Läste inlägget i lördags morse och gjorde min första beställning hos dem inom loppet av 20 min. Fick 5 plagg fr Second Female för totalt 2000kr. I tisdags hade jag grejerna i postlådan. Toknöjd!!!!

    1. Säger detsamma Mona!
      Vilken shopping jag gjorde där mitt i natten 😉
      klänningar, skor, skjortor, byxor, koftor, smycken… ja, you name it! Tack tack tack Isa och Petra!

  2. Det ser trots allt ganska mysigt ut och att stoppa ner fötterna i Uggs och dra på kepsen är ju precis rätt metod för att bota den där känslan av morr i kroppen. Kul med ett Espresso House vid stationen, då har jag och änglarna något mysigt ställe att fika på i väntan på tåget nästa gång vi besökt min fina syster i ”småstaden”.
    Ha en skön kväll!

  3. Tack för att du alltid delar med dig av dina dagar, hur dom än ser ut! Älskar din blogg, den ger mig alltid inspiration på något sätt. Läst din blogg sen början av 2010, och hoppas att det blir många fler år.
    Fortsätt som du gör Fina Petra!

    Ha en härlig kväll!
    KRAM

  4. Usch ja! Såna dagar här med just nu… man har ju lust å skälla ut nån så håret står rätt ut!
    Good times will come;) phu… men,

  5. Håller helt med dig om de där dagarna. De ända som kan bota en är choklad, filt och en bra film/serie. Gillar du lite ”äldre” serier (jag älskar) så rekommenderar jag Mr. Selfridge, så himla fina miljöer och The White Queen som utspelar sig runt 1400-1500 talet i England. Rebecca Ferguson är helt sagolikt fin i den och bra.

    Ha en fin helg

  6. Oj, vilken trädkoja! Där skulle jag bo med lite skräckblandad förtjusning… Men hur kommer man upp?! Lite coolt i alla fall, men kanske inte om man är höjdrädd! 🙂
    Ha en härlig fredag och HEEEEELG! Själv ska jag och lillprinsen till Clarion Sign hotells bloggevent och gå modevisning för me&i i morgon, spännande och skoj!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  7. Ett litet tips!
    Jag och några väninnor gjorde en liten biltripp för några år sedan för att bl.a. för besöka Hornborgasjön för att titta på tranor och då bodde vi ett av Islanna Trädhushotell,
    http://islanna.com/ Det var jätte mysigt! 🙂
    Ha en skön helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg