EN SNEAKPEEK VARSÅGODA

.

.

.

.IMG_8150-14

.
.

Måste ju bara visa er en liten sneak-peak på Beas nya sk cirkusrum och den härliga Whimsicaltapeten från Cole & Son! S å  h i m l a  f i n t blev det faktiskt och Bea är verkligen fantastiskt nöjd (och stort tack för hjälpen ”Runes färgerladies” för all hjälp!) Kånkade upp hennes lilla söta skrivbord (från Ellos) bara för att ”börja” lite av det där roliga inredandet iaf (och utanför dörren i allrummet är det k a o s. Det är därför den är nästan stängd haha:)

.

.

Det blev en liten snabbis idag vänner för jag har fullt upp här denna lördag och önskar att jag kudne klona mig själv i fyra typ!

.

.

Men vi ses ju snaaart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

21 kommentarer till “EN SNEAKPEEK VARSÅGODA

  1. Oj oj oj så fint, väntar med spänning på att se resten. Trevlig lördagkväll! Kram

  2. Fasen lider med dig, allt renoveringsdamm och skräp är inte kul alls jag vet precis exakt hur pestigt det är. Meeen snart snart har du det bästa kvar. Piffet. Glimten du visar ser galet fin ut så detta kan bara bli så himla bra 🙂 Kram

  3. Blir jättefint! Ser ut som Bea får Trulles tidigare rum. Vart tar Trulle vägen? Ni har rivit Beas rum och gör en större hall – hur flyttar de andra två barnen kring? Vore kul att veta hur ni planerat. Någon som flyttar in i gästrummet kanske?

  4. Kjempefint. Bestilte du tapet fra London? Cole & Sun? Husker du hva den het? Whimsical? Nr? Utrolig pent rom!

Comments are closed.