HURRA FÖR MIG FÖR JAG FYLLER ÅR

(.

.

.IMG_8484-2.

.

Fredagskvällens jag! (och vad jag är och varför och vad jag har på mig osv tar vi i ett inlägg snaaart, jag lovar:)

.

.
.

.

.
Tjohooooo bloggisar!

.

.

.

Vi är tillbaka i Småstaden igen efter underbara dagar i Stockholm. Alla är hur sega som helst av allt firande här (skatterna och H ligger faktiskt och sover just nu kl 11.23…) och det är ju inte för att vi har sprungit på klubbar och festat till morgonen direkt. Vi har firat en (fantastisk) 70-åring och haft skatterna med oss men det tog visst ordentligt på krafterna det med? Kan kanske vara det vackra vårvädret och all den supergoda maten (och yes några vinglas slank ju också ner faktiskt:)
.
.

Men idag fyller alltså jag år och jag har blivit uppvaktad med presenter och tårta och allt som sig bör och jag älskar ju att fylla år! Är just nu så himla lycklig och allt i livet känns verkligen perfekt och 43 är en härlig ålder:) Har massor med pics att visa er och berätta (jag har ju bla kapat av allt år! Och blivit rockpageblondin!) men det får vi ta lite senare för om en liten stund ska vi iväg och fira mig och alla ligger som sagt och sover så det är nog bäst vi sätter fart här:)

,

,

,

Ha nu en fab 10:e maj fina bloggvänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

25 kommentarer till “HURRA FÖR MIG FÖR JAG FYLLER ÅR

  1. men åh va HÄÄÄRLIGT när den där ”men åh va känner mig lycklig”-känslan infinner sig! bästa känslan som existerar!! :))) Grattis på din dag och du ser underbart vacker ut!

  2. Jag fyller också år idag, så STORT grattis till oss båda! Du är så jättefin i håret. Hoppas att du får en mysig dag. =)

  3. Grattis på din dag! Visste väl att du skulle passa i kortare hår. Fräscht och snyggt!

  4. Grattis vackra du i efterskott. Hoppas dagen var fantastisk och tack för all härlig blogginspo. Stor kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg