HÄRLIGA LILL-LÖRDAGSKVÄLL

.

.

.IMG_9790-2

.IMG_9776-3

.

.

Här myser vi denna onsdagskväll! (och alla andra kvällar just nu eftersom vardagsrummet där nere är helt upp och ner för tillfället med papp och målarburkar och kartonger och tusen grejjer..:) Hela allrummet en trappa upp doftar för  tillfället gottgott från ett nytt favvodoftljus som både är ursnygg och doftar helrätt nämligen Björk & Berries Dark rain. Stort gilla på det. Stort gilla på hela det här rummet förresten för det är en sådan skön känsla i det på något vis och här hänger vi mer än gärna (och den där dunstoppade soffan är verkligen riktigt skön)

.

.

.

.

Heeeej onsdagskväll!

.

.

.

Åh vad jag gillar just onsdagskvällar. Då brukar vi äta sånt som skatterna tokgillar (idag blev det faktiskt mat hemma i form av eko-tacos:) och dricka ett glas gott vin och leta fram någon bra film och sen plocka fram godisgömman när de små somnat (klart man har en sådan med tre små som är gaaalna i sådant:)

.

Men innan det blir Salmiakcenter och Frizzflaskor här ikväll så ska jag stoppa om min stora älsklingar (lillasyster sover redan sött:)

.

.

,
Ha en fin kväll nu vänner så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

13 kommentarer till “HÄRLIGA LILL-LÖRDAGSKVÄLL

  1. Låter som en härlig onsdagkväll…här vart det stallhäng å sen mys i soffan med familjen och lite Ben & Jerry’s på det – inte helt fel det heller!

  2. Hej, försöker igen, vad heter färgen på din busnel jacka? Alltså Victoria jacket? Kram

    1. Lite sjalsvstandiga får vi lasare val anda vara och tanka att vi kan anvanda natet. Googla busnel jackor så hittar du ju jackorna och kan se jackan, som Petra har och vilken farg.

  3. Men så fint ni har det nu så ombonat och hemtrevligt och stil allt pe en och samma gång :)))
    Ville bara säga det :))) (gillar även att ni valt tapeter med mönster det ger en så skön känsla stort A för det)

  4. Ser hur mysigt ut som helst!! En jättefin kombination som ser så genomtänkt, varm och ombonad ut. Lampan sosm står bakom soffan.. tror du kanske nämnt den tidigare men varifrån kommer den? Stort tack (igen) för toppenblogg!

    1. Lampan är en Gatto från Flos. Finns i de flesta designbutiker typ OlssonGerthel, Svenssons och Länna.

  5. Hej. Ni har så himla fint, som en dröm.
    Härlig inspiration och feelgood!!
    Ha en bra dag!

  6. Stör det dig Emelie att jag frågar? Finns flera färger utav jackan, flera beige tex. Ville veta färgen pga ett motiv

  7. Här sitter jag på balkongen hemma och morgonmyser med en kopp kaffe och din blogg – en utmärkt kombo! En fråga, ”tv-bänken” är det BESTÅ från IKEA? Ha en fantastisk sommar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg