MIDSOMMARFIRAT PÅ ÖN

.

.

.

IMG_0790-2
.
.IMG_0799-3


.
.

IMG_0856-2-2
.
.
IMG_0906-2
.
.
IMG_0907


.
.IMG_0912-2

.
.
IMG_0747-2-2
.

.
.IMG_0727-3


.
.
IMG_0972.

.

IMG_0964.
..

.
IMG_0956


.
.
IMG_0950.

.
.IMG_0995

.

.

IMG_0994
.
.
IMG_0997
.

.
.IMG_1002
.
.

Voila – ett picsregn från gårdagen!

.

.

.

.

.

Tjingeling midsommardagen!

.

.

.

.

Mår ni bra bloggvänner!? ”Lite sega och tunga i huvudet idag” kanske av snapsen till sillen igår??:) Hoppas hur som helst att ni hade en riktigt fin och mysig dag igår precis som vi fick. Jo det var väl liite kallt och nog inte den soligaste midsommaraftonen man upplevt men regnet höll sig borta och några solglimtar fick vi ju också här på Gotland. Vi startade dagen med att som alltid plocka blommor på ängarna och binda kransar med bla rosor och akleja och syren (Lolo hade dock helst sin fake från Glitter:) Sen åkte vi till festplatsen och i år blev det en sväng till Bunge då det stället vi alltid brukar åka till har sålts och blivit privat. I Bunge var det mycket folk och mycket mysigt ordnat och skatterna tyckte det var helkul att leka lekar och försöka slå ihjäl varandra med kuddar…

.

.

Efter festplats, och ännu mer blomplock, så åkte vi hem och njöt mammas magiska midsommarbuffé i växthuset (hon hade bla gjort en helt fantastisk ”silltapas” och min matjestårta var inte helt fel den heller faktiskt:). Så himla härligt att sitta där inne i värmen på kvällen med tända ljus och äta massa godsaker tillsammans bland tomatplantor och gurkor:) (och om någon undrar över min midsommarklänning så blev det en ny sköning från Filippa K inköpt i Visby. Clogsen är tokgamla och tjejernas klänningar är från HM och koftor från Gant)

.

.

,

Nu väntar det lunch med släkten här! Ha en härlig midsommardag så ses vi snart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

15 kommentarer till “MIDSOMMARFIRAT PÅ ÖN

  1. Vilket härligt midsommarfirande låter det som. Och vädret ser ju riktigt ok ut. Här var det också helt okej. Det hade ju inte gjort ont med lite mera värme dock.

    Kram Lena

  2. jag undrar varifrån de fantastiskt fina skatorna kommer i från som finns i den vackra trädgården?

  3. Åh snygg klänning på snygg tjej! Va på jakt efter en snygg klänning och hittade just vad jag sökte . Tyärr finns den bara tillgänglig online och inte i min stad. Får man fråga vilken storlek du har?

  4. Bilden på vallmofältet är ju bara helt fantastisk, wow på den!
    Härlig midsommar ni haft och du är urtjusig i snygga klänningen.

    Kram Catta

  5. Blir så nyfiken på växhuset! Ser jättefint ut. Var kommer det i från?

    MVH Eva

  6. Vilken vacker sommaräng! Växthuset såg supermysigt ut också och gillade din fyndigt dekorerade tårta! Kul idé! 🙂

  7. Åh så härligt det ser ut! Och bilden med sommarängen full av vallmo, oj ja jag tror jag smäller av vad vackert! Helt underbart!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg