SOMMARDRINKEN MAI TAI

 

.

.

IMG_1331-2.

.

.
Yummie yummie in my tummie!

.

.

.

.

.

Todeloooo alla finingar!

.

.

.

Hoppas allt är fint med er! Här på ön är det toppen och nu skiner faktiskt solen igen också och vi ska strax göra en lite utflykt här men först måste jag ju kika in till er med det där drinkreceptet. Vi är ju ett litet gäng här på gården och H och lillebror tävlar på kvällarna om vem som gör de godaste drinkarna och jag tror nästan att H vinner med sin ”Upside down Mai Tai”. Såå himla god.

.

.

Here we go:

.

.

H´s Upside down Mai Tai

.

.

2 cl ljus rom (gärna en lite finare sort, de är godast)

2 cl mörk rom (gärna Plantagen)

2 cl Cointreau

En skvätt Amaretto

15 cl apelsinjucie

1 cl limejuice

En skvätt sockerlag

I cl Grenadine (droppas i)

.

.

.

Blanda allt detta utom Grenadinen i en shaker och häll upp i ett glas till hälften fyllt med krossad is och droppa sen i Grenadin. Dekorera med något somrigt typ ananas och eller Marachinokörsbär  (vi hade bara Mynta från landet:)

..

.

.

KRAM

 

.

.

5 kommentarer till “SOMMARDRINKEN MAI TAI

  1. Asså, nu blir det en tripp till Systemet! Det där ser ju attans gott ut!

  2. Vad härligt, jag gjorde många Mai Tais under mina bartender-år… Sen är det inte min personliga favvo av alla drinkar som finns, men god är den ändå – och somrig! 🙂 Kram fining!

  3. Har aldrig testat Mai Tai, men det får bli ändring, gör sällan drinkar trots att det är gott och festligt. Min favvodrink är helt klart Lavaflow men svårt att få någon att göra den här, har druckit den på Hawaii och i LA, den är söt och goooood! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg