PÅ SOMMARUTFLYKT

.

.

.

IMG_1620
.
.
IMG_1671


.
.
IMG_1652
.
.
IMG_1717
.
.
IMG_1728

.
.
IMG_1708
.
.

Pics från igår när vi gjorde en lite utflykt här på ön! Åkte som flera gånger tidigare och åt lunch på Leva strax söder om Visby. Alltså det stället girls, det får ni ju inte missa om ni åker till Gotland. Väldigt avslappnat, fräscht och trevligt och mysigt. Finns kanske inte så överdrivet mycket spännande att shoppa just där men den ekologiska och vegetariska  lunchbuffén i restaurangen är alltid bara så himla fräsch och pannkakorna med hallonsylt får högsta betyg av barnen. Sen så är den där gården ju som gjord för att hänga på soliga dagar och barnen har en stor spännande lekplats i skugga under träden o man vill ta det lugnt med en fika (m å n g a småbarnsföräldrar gillar Leva:)

.

.

.

.IMG_1759-2

.
.

IMG_1733

.

.

.IMG_1770-2

.

.

.IMG_1750

.

.

IMG_1739

.

.

.

Sen så var vi ju som alla andra Gotlandssomrar en sväng på Kneipbyns sommarland som ligger ett par minuter från Leva Kungslador. Först badlandet (brrr, i n t e min favvis men skatterna tokgillar det) och sen en sväng in på Pippilandet som faktiskt är riktigt mysigt. Inte alls så där hetsigt och högljutt som sommarland och lekland kan vara utan mer sött och charmigt så ligger ju Kneipbyn så himla fint! (och H vann minsann högsta vinst med chokladhjulet den lyllosen och vi har nu 20 kakor nötchoklad att mumsa i oss:)

.

.

.

Det var pics från gårdagen det. Idag n j u t e r vi bara sol och bad och värme för oh my vad himla skönt det är att sommaren äääntligen är här på riktigt! (och det ser ut som om den är här för att stanna ett tag också så nu håller vi tummarna) Och så lyssnar jag på Sommarprat och dagens med paret Anna Mannheimer och Peter Appelgren måste ju vara det bästa någonsin. Hörde ni också? Annars får ni lägga i solstolen eller hängmattan och lyssna här nu och få riktig skön sommarfeeling:) (eller också är det så att jag tycker jag det var lite extra görbra för att jag älskar göteborgska och tokgillade fredagsradioprogrammet Rally en gång i tiden:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “PÅ SOMMARUTFLYKT

 1. Hej snygging!
  Gud vad mycket härliga semesterbilder du bjuder på, ser underbart ut. Jag jobbar en vecka till sen har jag fyra veckor ledigt, längtar ihjäl mig!!

  Kram och ha en mysig söndagskväll,
  Catta

 2. Alltså bara hänga, äta och dricka gott och bara vara… underbara svenska utflyktssommar!
  : ) Vi satt på en brygga i Småland idag och softade med kanelbullar och kaffe. : )

 3. Lyssnade också på sommarprat och det finaste kom på slutet när Anna sa att ”Vi måste inte hela tiden sträva efter det perfekta utan livet är vackert som det är”.

 4. Ser ut som en jättehärlig dag, och du var så söt i din klänning! 🙂 Kramar!!

 5. Lovely bilder! Och stilig är han din make, bredaxlad och rak i ryggen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg