BEACHLIFE

.

.

.

IMG_2153-2-2
.
.IMG_2182


.
.
IMG_2183
.
.
Pics från uuuuunderbara Fårö!

.

.

.

.

Todelooooo fredag!

.

.

.

Men v i l k e n dag det var igår!!! Vilket väder och vilken härlig känsla! Värsta medelhavsnivån och jag tänkte att får man bara någon sådan kanondag varje sommar i vårt kära land så klarar man hur mycket kyla som helst sen. Ja jag tankade iaf solenergi till max:)

.

Hela gänget var över till Fårö och stranden Norsta Aurar och det är den finaste svenska stranden jag varit på. Så lungt som ni ser (kan vi varit 10 fam på typ 3 km perfekt strand?) och långgrunt för skatterna och v a r m t i vattnet. De badade säkert i två timmar i sträck med sina söta vänner och vi mumsade medhavd picknick (finns ingen retsuarang eller glasskiosk på Norsta) och bara njöt och jag somnade faktiskt där på stranden. Otroligt avkopplande:)

.

.

Idag verkar det bli ännu en magisk sommardag så det är bara att fånga den allt vad det går!

.

.

.

Ha det bäst tills vi ses igen girls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “BEACHLIFE

  1. Fantastiskt. Underbar strand och lite roligt med tjuren i hagen. Hihi.

  2. Wonderful pictures, sooo envy of your surroundings! But poor you….what’s happening with your cheeks there, why they look like they belong to an ”jultomte”!?!?

  3. Åh, det ser ju helt fantastiskt ut!! Jag har aldrig varit på Gotland men det ser verkligen vackert ut. Ha det toppen!
    Kram Ulrica

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg