GÅRDAGSKVÄLLENS & EN PLATT BOX

.

.

.

IMG_2590-3
.
.

Bjuder på ett pics på ”gårdagskvällens” idag! Jag och H fick plötsligt barnvakt (Bea åkte till farmor på landet på sleepover) och jag svidade snabbt om till ny söt blus med stjärnor från Non Sense Nantucket, byxor Second Female Isa Couture och pumps från Scorett. Sen tog vi cyklarna ner till hamnen och Kajen och mumsade ostron och råbiff på kalv och bara njöt kvällen. Det är härrrligt med sommarlov och lediga skatter och lekland och stränder och låånga dagar tillsammans men väldigt i n t e n s i v t ibland inte sant och då är en ledig kväll som igår heaven:)

.

.

.

.

Heeeej fredagsbloggisar!

.

.

.

.

Idag är i n t e den bästa dagen! Förutom detta eviga lågtryck (suck!) så kommer inte städfolk när de ska så man åker iväg hemifrån tidigt helt i onödan och man slår då i armbågen riktigt hårt i en dörr. Sen så får man efter det för sig att träna och kör då in i parkeringshuset som vanligt och fastnar! Jo man har ju tydligen en ganska skrymmande sk packline på taket som inte lyfts av efter semestern och som man då heeelt glömt bort… Grrrr… S å klantigt. Och får man då hjälp av de äldre herrar som står och glor när man sitter där som en idiot i en fastkilad bil med en kraschad takbox? Nähä, det får man inte…Grrrr… Man får ringa älsklingen som inte blir gladast i Småstaden eftersom boxen var typ 3 v gammal… Sprang iaf 5 km på under 25 min som måste vara personligt rekord. Tänk vad irr och adrenalin kan göra:)

.

.

Nej nu vänder vi på trenden och gör resten av dagen till det bättre (och tillplattade takboxar och tokdåligt sommarväder är ju faktiskt ett lyxproblem och inte världens undergång direkt) Själv ska jag gå ner på stan och se på Minioner med Beabus och det vet jag att jag kommer få ett stort smile av (Vi ä l s k a r dessa Minioner:)

.

.

.

Ha nu en fab fredag så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

21 kommentarer till “GÅRDAGSKVÄLLENS & EN PLATT BOX

  1. Du är i alla fall vacker som en dag, och filmen vänder nog på känslan för dagen till det bättre! Stor kram, ha så mysigt! <3

  2. Hallå, låter som värsta Hollywoodfrun. ”Städfolk” och ”äldre herrar som ska rycka in”. Du kanske skulle städat själv och sett det som ett träningspass. Du har bra sinne för inredning och styling dock.
    Ha det bra!

    1. 1. Det är ju inte Hollywood att ha folk som städar, det är ganska vanligt. Dock var dessa inte några som skulle göra rent hos mig. Det gör jag faktiskt själv (det är väl därför jag har sån kondis hehe)
      2. Ja jag tycker verkligen att herrar i 60-års åldern kan höra efter hur det gick och erbjuda ett handtag. Ja jag tycker att alla som ser när det går på riktigt tok för någon annan kam fråga om läget. Inte blänga på avstånd och skaka på huvudet och vända ryggen till. Kanske män är mer gentlemen i Hollywood:)

      1. Så vanligt är det inte med städhjälp. Hur tänker du då? Procentuellt i Sverige eller i din vänkrets?

        1. Jo, det är faktiskt så vanligt med städhjälp i Sverige numera. Hur tänker du själv?!

        2. Hej! Här i Boden vet jag flera som har städhjälp o det är vanligt folk ( o flera av dem röstar rött : ))) Men vanligare är det nog att man skaffar hemhjälp för snöskottning o renovering ; )

  3. Stod i Hyllie förra året och såg en Jeep som skrapade hela takboxen vid utkörning från P-huset, så det är fler än du som glömmer. Vi undrade dock hur han kommit in….? : )

  4. Skrev först ett ganska långt inlägg om hur vissa människor inte kan unna sig varken semester i diverse sommarhus här å var, har tillgång till barnvakt eller dyra nya takboxar på höga SUVar som man nonchalant nog glömmer bort, s.k städfolk som gör huset ”krispigt” å doftande rent eller träningspass i lugn å ro… Många måste jobba hela sommarlovet OCH städa sitt hem själv (skönt för dom va, som slipper störa sig på ”städfolk” som inte passar tiden..?)
    MEN jag nöjer mig med att konstatera att du troligtvis svävar ett par meter över marken med en verklighetsuppfattning som liknar en bortskämd 14-årings. Det är min bild. Tack för mig. Kommer icke tillbaks. Har fullt upp med mina egna otursdagar som verkar komma mer frekvent än dina.

  5. Hej Petra! Har aldrig kommenterat hos dej men du har en sån fin blogg:) otur med takboxen…jag gjorde likadant själv för ett par år sedan….vi hade haft den i 24 Hr……krasch boom. Maken var inte direkt glad. Sen fick jag höra från flera som gjort samma sak och även med cyklar! Inte kul men nu kan vi skratta åt det! De var så snälla på Thule att vi fick en ny gratis 🙂 de tyckte synd om mej haha! Ha en fin sommar du och din fina familj. Kram

  6. Godmorgon Petra!
    Jag läser alltid med kommenterar allt för sällan. Men idag vill jag. Jag vill skicka ett tack till dig för allt du bjuder oss läsare på. Med dig får vi följa med på små äventyr i vardagen, mysiga dagar på Gotland, fina semestrar både här och där. Du inspirerar mig. Du uppskattar stort och smått. Att du har det gott ställt är jag övertygad om att du är tacksam för. Det tycker åtminstone jag mig läsa mellan raderna. Du har god smak på inredning och kläder. Och en familj som är hur fin som helst . Jag inspirerad av dig även om jag inte tycker samma om varenda liten mening du skriver. Du är hur bra som helst. Ville bara säga det. Och jo detta också, klarat att städerskor ska komma i tid. Det ska väl alla göra till sitt jobb?!Och om du hade fastnat hade jag stannat och frågat om jag kunde hjälpa dig. Även om jag inte vet vad jag skulle kunnat bidra med. Att hjälpa varandra är en självklarhet för de allra flesta tror jag. Lång kommentar men vill ge dig en high five! Kram

  7. Vilken otur med takboxen. Riktigt surt och håller med att någon av herrarna gott hade kunnat visa lite manlighet och frågat om du behövde hjälp. Hade blivit arg om min man hade visat så dåligt omdöme. Oavsett könet på den nödställda. Tillägger att jag är en sådan där städmänniska med städfolk på lönelistan. Vi passar dock tider både när det gäller städtjänster eller Catherine som vi också bedriver. Det är viktigt om man vill behålla sina kunder och sitt rykte. Älskar din renovering av huset. Supertjusigt och som du säger. Mer vuxet. Kram

  8. …och vore jag som du skulle jag bara ignorera vissa inlägg här och låta dom som inte gillar din blogg helt enkelt bara pysa iväg, helt utan kommentarer.

    Trivs man inte så drar man, man behöver inte informera om vad man stör sig på, det finns säkert (?) andra bloggar som passar bättre och då har man inget här att göra!

    Trist med takboxen:-O
    Vill bara påpeka att jag tycker att du är ursnygg i håret nu!

    Håller tummarna för att lilltjejen håller sig kry så ni kan komma iväg på en tripp!

    MariaG

  9. Vilket SJUKT snyggt golv love it 🙂 hoppas du haft en varm solig helg so far.

    Idag visar jag ett sommarhus to kill for på bloggen 🙂

    LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

  10. In Germany it is common too to have a cleaning lady. Nothing special and not reserved for rich people, so no big deal.

    But in this photo you look somehow strange, sorry. Kinda Joker like. Did you do again something with the face?

    About the kitchen renovation, perfect as always!

    1. No I haven´t done something with my face, no injection (Restylane or Botox) for months. I just look like this I guess, with my naturally high cheekbones, and it´s not that nice to say that I look like Joker with them:(

  11. Anmäl till bilens försäkring! Vissa bolag accepterar skador på takbox på vagnskadeförsäkringen. :):):) Då får man ha varit hur klantig som helst.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg