SÖNDAGSMORGON HOS OSS

.

.

.

IMG_2713

,

,

IMG_2710

.

.

IMG_2703-2
.
.

Tassade ut i morse och knäppte av några pics på vår trädgård! Det var bara så tyst och stilla och varmt…

.

.

.

.

Todeloooo bloggisar!

.

.

.

.

.

Här kommer en liten uppdatering denna söndag som egentligen skulle kommit för sisådär fem timmar sedan…

.

Började med att ladda ner bilderna i bilen imorse när vi var på vär att lämna Cooper hos svärmor (tänkte jag skulle posta inlägg från bilen) och vi skulle iväg på vår minisemester men sen så på väg till Stockholm så blev lilla Bea superåksjuk och ja, det blev helt enkelt fokus på annat lite viktigare… Men nu så är alla glada och väldigt pigga igen och vi befinner oss nu framme på ett av våra absoluta favoritställen.. Men mer om det i nästa inlägg… Nu visar jag picsen från imorse (som jag hade tänkt) så kikar jag in igen lite senare igen med en ny uppdatering:)

.

.

.

.
IMG_2797  .
.
IMG_2760


..
IMG_2737.
.IMG_2745.
.IMG_2722-2
.

.

IMG_2735-3.
..

.IMG_2659.
.
IMG_2726-2

.
.IMG_2681.
.
IMG_2727.
.IMG_2673.
.
IMG_2733
.
.
IMG_2778.
. IMG_2757.
.IMG_2685.

.
IMG_2768

.
.

Vår Småstadsträdgård just nu! Favoriten för tillfället är honungsrosen som under äppelträdet (bakom pallkragarna) som bara är såå underbar. Tror den kanske heter Lykkefund (brukar aldrig minnas namn men detta har kanske fastnat. eller också blandar jag ihop namnen:S) Min största inspiratör när det gäller trädgård är så klart mamsen. Hon är lärt mig allt jag kan (och framförallt att blanda stramt med stökigt, högt med lågt, stort med smått och ha mycket och olika och aldrig ha bar jord och använda marktäckande perenner:)

.

.

.

See U soon bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

19 kommentarer till “SÖNDAGSMORGON HOS OSS

  1. Vackert! Det känns underbart att titta på en sådan vacker trädgård på en härlig sommarmorgon . (Kommentar med Google Translate)

    Kram Susanne

  2. Hej Petra:-) Vilken härlig trädgård ni har!! Och ser fram emot fler bilder från erat nyrenoverade hem som är såååå snyggt!!! Kram/Marie

  3. Jättefin trädgård! Får jag fråga vad de klotrunda träden ni har längs häcken heter? De var verkligen superläckra!

  4. Vilken fin trädgård. Har ni trädgårdsmästare?
    Oj vad fint ni har det.

  5. Vilken fin trädgård. Grön och lummig men ändå väldigt välskött. Inspirerande.

  6. Såå fin och mysig trädgård ni har, den är verkligen inspirerande! Önskar er en härlig Spa-vistelse. Kram Lotta

  7. Så fantastiskt fint! Måste vara underbart med så många små vrår, speciellt för barnen! Kan du inte visa en ritning på hur allt hänger ihop? Det är så svårt att planera en trädgård som inte redan har så mycket uppväxet, tycker jag! Då gäller det ju verkligen att tänka till hur man vill ha det, och det blir lätt tråkigt!

  8. Hej! Tack för en bra och inspirerande blogg! Vad heter träden som är på den tredje bilden vid den svarta grinden? Vi ska anlägga en ny trädgårdnästa vår och jag funderar på ett sådant träd. <3

  9. Ni har en sådan vacker trädgård!! Visa jättegärna mer av den och berätta vilka växter du har valt. Även jag undrar vad de vackra träden på varsin sida grinden heter. Tack på förhand!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg