TORSDAGENS GODA MIDDAG

,

,

,

IMG_4163
.

.

Måste ju bara tipsa om våran middag ikväll! Vi har precis börjat att beställa mat från Mathem.se (obs ej spons) och hur smidigt är inte detta nu? Det var min bror och hans sambo som tipsade om dessa matleverantörer (de bor i Stockholm och haft Mathem ganska länge) och ja det kan nog vara det bästa sen ja, jag vet inte vad. Du bara klickar i det du ska ha hemma på nätet till bra priser (det finns allt och lite till i sortimentet) och betalar en liten summa för hemkörning och tada – klart! Och maten vi fick vid vår första leveran var så himla fräsch. Ni vet gotländskt kött och grönsakerna i bruna fina gammeldagsa papp-påsar – gilla på det. Så kom de på minuten med påsarna med ett leende på läpparna. Inte ”någongång mellan 13-17-ish” som man är ganska van vid när det gäller hemlevereanser numera. Eftersom det finns recept också i netbutiken (med färdig smidig inköpslista) så provade jag ett sådant också (detta) och vad gott det blev. Mmm, detta kommer vi absolut göra fler gånger. Sallad med massa härligt cajunsting och grillad fläskfilé till det, gott-gott och nyttigt (La till pressad citron för allt blir ju nästan ännu lite godare med ett uns citron enligt mig:)

.

.
.
.

IMG_4169-3

.

.

.

IMG_4164

.
.

Så satt vi, en stund, ute med tända ljus och i sommarvärmen och lyssnade på The Andrews Sisters och njöt av middagen (Ända tills getingarna började göra detsamma. Middagen avslutades nämligen hastigt inne efter tråkigt getingstick på lilla Beabus:S)

.

.

.

Ha nu en fin kväll vänner så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “TORSDAGENS GODA MIDDAG

  1. Ja, nu får man verkligen ta till vara på de fina kvällarna, har ju varit väldigt få av dessa denna sommar.
    Vi beställer också mat från Mathem och det är så himla smidigt och nästan alltid får man bra varor. Gillas! 🙂

  2. Vad gott! Och visst är det smidigt! Jag har varit inne på din blogg förut, men nu var det ett tag sedan. Oj vad ni fixar! Och vad fint det blir! Jag är ute efter lite inspo till min 10 åriga dotters rum och vet att din stora tjej har så fint. Men nu hittar jag inte dessa bilder jag tänker på… Kan du tipsa om hur jag hittar några bilder från hennes fina rum? Stort tack på förhand! Njut av sommarkvällen!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg