PIRR I MAGEN

.

.

.

IMG_4781-2
.
.

Bea – den allra allra första dagen i skolan!

(jumpsuit RL, tröja RL och sneakers Le coq sportif)

.

.

.

.

Bonjour nya vecka!

.

.

.

Tänk att idag är den alltså här, den allra första dagen i skolan för Bea och för alla andra 6-åringar. Alla små ”nollor” som med fjärilar i magen ska få träffa sina nya klasskamrater och fröknar för första gången och få lära sig vad rast är och upprop och allt annat som är helt nytt:) Bea är verkligen superladdad för skolan och eftersom både storasyster Lolo och storebror Trulle också gått på lågstadiet i det rosa lilla palatset på bilden ovan så är hon ju liksom ”hemma där” redan (och Lolo har tom haft samma fröken i 4 år) Så det blir säkert bra men pirrigt var det ändå som bara den när vi gick iväg imorse..

.

Och oj vad tiden går – nu är det strax dags att hämta hem min lilla stora skoltjej igen! (Är bara halvdag idag) Och för att fira första dagen i nollan idag så blir det pannkakslunch ute i trädgården sen:)

.

.

.Ha nu en fin måndag bloggisar så ses vi lite senare!

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “PIRR I MAGEN

  1. förstår att det var pirrigt!! Det är ju så spännande att äntligen få börja skolan!

    Själv försvann mina tre till skolan själv imorse…tänk att dom redan börjar 3:an, 4:an och 5:an – galet vad tiden går!

  2. Å vi har för våran lillebror på onsdag och han både längtar och inte längtar. Storasyster nämnde att de hade simskola i F och det där med att duscha och doppa huvudet är inte hans grej så därför känns det lite läskigt.

    Hoppas hon har en jättefin och rolig första dag

  3. Härligt med första skoldagen för henne! Jag kommer själv ihåg min med ett leende. Det är roligt att börja skolan! Ha en fin dag!

  4. Hej!
    Vad spännande med skolstart! Har själv tagit emot mina treor efter sommarlovet, fantastiskt kul! Jag gillar din blogg, jag blir glad av alla fina bilder. Jag läste någonstans att bloggen upptar ungefär en halvtid. Jobbar du med något annat också?

  5. Hej!
    Vilken fantastisk bild och en stor dag för lilla Bea.
    Jag har en fråga: heter Lolo egentligen Lolo eller är det ett smeknamn som ”Trulle” och ”Bea”?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg